1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 7 º

Companii

Wetterbest a livrat 738.000 mp de țiglă metalică în T1 2019, în creștere cu 45% față de T1 2018

Wetterbest unul dintre producătorii locali importanți de sisteme pentru acoperişuri, a înregistrat în primul trimestru al acestui an, o creștere de 45% a vânzărilor de țiglă metalică. Astfel, dacă în primul trimestru al anului trecut compania livra peste 507.000 de metri pătrați de țiglă, în primele trei luni ale acestui an vânzările au trecut pragul de 738.000 de metri pătrați.

24 iun, 2019 | ECONOMICA.net

Începând cu 24 iunie, produsele Wetterbest sunt disponibile și în noul showroom Wetterbest din Brașov – cel de-al treilea din țară, după Cluj-Napoca și Timișoara. Pe lângă gama de sisteme complete pentru acoperișuri, în locația de pe bulevardul Griviței, din Brașov, clienții vor beneficia de consultanță în alegerea soluțiilor potrivite pentru acoperișuri, din partea unei echipe de specialiști.

„Deschiderea acestui showroom în Brașov face parte din strategia noastră de a fi mai aproape de clientul final și este în acord cu obiectivele noastre pe termen mediu, de creștere a cotei de piață și a notorietății brandului. Dorim să oferim clienților posibilitatea de a vedea toată gama de sisteme de acoperișuri din portofoliu și să îi ajutăm să ia cea mai bună decizie pentru casa lor”, spune Marian Pîrvu, directorul general Depaco-Wetterbest.

Producția Depaco se desfășoară pe mai mult de 40 de linii automate în trei locații, Băicoi (Prahova), Podari (Dolj) și Sărățel (Bistrița Năsăud), iar recent au fost începute lucrările la o nouă unitatede producție în Prahova.

La finalizare, noua unitate va avea o capacitate anuală de producție de peste 10 milioane de metri pătrați de țiglă metalică.

Compania are o experiență de 20 de ani pe piața de învelitori metalice. Astăzi, fabricile din România produc: 4 tipuri de țiglă metalică, tablă cutată de 5 tipodimensiuni, tablă fălțuită, accesorii complete și sisteme de drenaj. Anul trecut au fost vânduți peste 5 milioane de metri pătrați de țiglă metalică Wetterbest. În cadrul Grupului TeraPlast, această linie de business a reprezentat 27% din veniturile consolidate din 2018.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO