WienerAI – o perspectivă intrigantă pentru pasionații crypto

WienerAI este criptomoneda care are la bază inteligența artificială și atrage investitorii cu accesibilitatea sa, oferindu-le șansa de a realiza tranzacții rapide. Acest proiect combină perfect AI și criptomoneda meme într-o singură platformă.
Ion Dobreanu - joi, 23 mai 2024, 11:40
WienerAI - o perspectivă intrigantă pentru pasionații crypto

Cumpără Wiener AI

Succesul WienerAI din perioada de pre-vânzare

Memecoin-urile create în baza inteligenței artificiale sunt în activă căutare de către iubitorii investițiilor în crypto. Dacă toate criptomonedele, la baza cărora se află AI, ar fi acum vândute la prețul actual, valoarea totală a acestora ar fi de 23,9 miliarde de dolari. Iar în ultimile 24 de ore, au fost vândute criptomonede centrate pe inteligența artificială în sumă de 1,5 miliarde de dolari.

Utilizatorii par a fi uimiți de prețul accesibil din ultima perioadă al criptomonedelor și profită din plin de această ocazie. Din acest motiv și memecoin-ul WienerAI este atât de solicitat. Un alt factor care a accentuat cu siguranță entuziasmul pieței este proaspăta actualizare a OpenAI, GPT4o, care ar fi trezit emoții aprinse și în lumea crypto.

În perioada de pre-vânzare, memecoin-ul cu mascotă „ jumătate cățel, jumătate cârnaț” a avut un preț redus, ca majoritatea criptomonedelor aflate în prima etapă de dezvoltare. Acum, însă, acesta este la un preț de 0,000708$, dar se va schimba în câteva zile. În total, pre-vânzarea a adunat peste 2 milioane de dolari, fiind un rezultat promițător.

Aceste cifre demonstrează popularitatea criptomonedelor care dețin inteligența artificială ca fundament, dar și cu siguranță avantajele acestora nu lasă investitorii indiferenți. Aceștia urmăresc și paginile pe rețelele sociale ale memecoin-ului, arătând o curiozitate sporită față de el.

WienerAI – memecoin-ul cu un bot inteligent la bază

Memecoin-urile sunt în top în această primăvară, dar dezvoltatorii WinerAI par să nu se mai oprească din a uimi fanii crypto. Acum aceștia creează o tehnologie care are ca scop facilitarea procesului de achiziționare a unui token WAI.

Odată ce apare bot-ul, investitorii temporari vor avea la îndemână un ajutor în analiza și achiziționarea acestui memecoin cu rezultate nemaipomenite. Procesul de creare a tehnologiei se realizează în baza cercetării nevoilor utilizatorilor și a dorinței dezvoltatorilor de a fi cât mai utili pentru un număr mare de persoane interesate.

Este o oportunitate perfectă pentru investitorii începători de a cunoaște piața criptomonedelor, dar mai ales a memecoin-urilor, utilizând acest instrument inteligent. Acesta transformă orice achiziție într-un proces simplu și balansat.

WienerAI pare a fi subiectul multor discuții în această perioadă. Se speculează că ar putea fi criptomoneda din centrul atenției utilizatorilor, fiind populară încă de la lansare. Odată cu alipirea unui bot la această criptomonedă cresc și așteptările investitorilor timpurii.

Creatorii tehnologiei vor oferi curând doritorilor această șansă, de a afla ce înseamnă un memecoin combinat cu inteligența artificială. Conform analizei, aproape 9000 de oameni au urmărit pagina de Twitter a WienerAI, iar aceste cifre nu mai sunt o coincidență. Utilizatorii sunt în căutarea unor criptomonede proaspete, cu cât mai multe beneficii la achiziție.

WienerAI este proiectul care are ca scop să uimească piața crypto prin inovație. Cel mai important lucru fiind, totuși, oferirea unui produs ușor de asimilat, cu o mulțime de facilități la cumpărare.

WienerAI – succes garantat sau strategie de PR?

Platforma WienerAI este una dintre puținele care au reușit să atragă atât de multă atenție încă din primele zile de pre-vânzare. Suma de 2 milioane de dolari este un rezultat care permite potențialilor investitori să-și pună întrebări despre adevărul din spatele acestui memecoin.

Rezultatele, însă, vorbesc de la sine. O criptomonedă cu un meme la bază atrage mult mai multă atenție decât o criptomonedă obișnuită. Acest lucru poate fi observat după creșterea continuă a achizițiilor memecoin-urilor. Acestea înregistrează neîntrerupt sume nemaipomenite.

Conform analizei pieței memecoin-urilor, este evident că investitorii timpurii sunt interesați de acestea. Curiozitatea lor sporită, apărută odată cu lansarea unui memecoin cu un bot inteligent, poate fi justificată în totalitate.

Inteligența artificială a luat asalt asupra lumii contemporane de câțiva ani, iar oamenii încă învață să o utilizeze în beneficiul lor. Piața criptovalutară nu este o excepție, iar dezvoltatorii încearcă tot mai mult să aducă beneficii persoanelor care cumpără criptomonede.

Memecoin-ul WienerAI funcționează după același principiu. AI poate îmbunătăți eficiența și transparența în procesul de achiziție, păstrare și vânzare a memecoin-ului. Cel mai important lucru este securitatea, pe care inteligența artificială o sporește și o controlează.

În domeniul crypto aceste lucruri trebuie să reprezinte o bază pentru fiecare proiect, pentru a garanta o interacțiune pozitivă cu utilizatorii.

Platforma WienerAI intenționează să dezvolte un memecoin care va atrage pasionații de proiecte noi și utile, reducând ulterior munca acestora. Prețul de pre-vânzare motivează potențialii investitori să achiziționeze token-urile WAI și să urmărească procesul de avansare a memecoinul pe piață. Se vorbește despre o potențială popularitate a acestei criptomonede, iar pasionații sunt îndemnați să nu o rateze.

Cumpără Wiener AI

Articol susţinut de WienerAI.

Te-ar mai putea interesa și
Zelenski va prezenta propuneri de pace Rusiei după ce acestea vor fi agreate de comunitatea internaţională
Zelenski va prezenta propuneri de pace Rusiei după ce acestea vor fi agreate de comunitatea internaţională
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat sâmbătă că va face propuneri de pace Rusiei după ce acestea vor fi agreate de către comunitatea internaţională, relatează AFP....
Lipsa inovațiilor majore a reașezat piața de wearables. Apple încă lider, dar Xiaomi vine puternic din spate, iar Samsung pierde podiumul. ”Până când vor afișa noi date precum glicemia, consumatorii vor gravita către segmentele de preț medii”
Lipsa inovațiilor majore a reașezat piața de wearables. Apple încă lider, dar Xiaomi vine puternic din spate, iar Samsung ...
Piața de dispozitive purtabile (ceasuri smart, brățări de fitness, căști, etc.) a început anul 2024 cu o creștere ...
Armata ucraineană a atacat o baza aeriană rusă situată la 170 km de granita
Armata ucraineană a atacat o baza aeriană rusă situată la 170 km de granita
Armata ucraineană a atacat în noaptea de vineri spre sâmbătă baza aeriană din oraşul rus Morozovsk, situat la 170 ...
Instalările de baterii de stocare a energiei s-au dublat anul trecut în Europa, dar tot nu e suficient
Instalările de baterii de stocare a energiei s-au dublat anul trecut în Europa, dar tot nu e suficient
Statele dim Uniunea Europeanăa instalat 17,2 GWh de noi sisteme de stocare în baterii (BESS) în 2023, o creștere de 94% ...