Wizrom lansează divizia de software pentru asigurări

Wizrom Software anunţă lansarea diviziei de asigurări, prin care urmăreşte să îşi crească activitatea în acest domeniu, în care 7 din cei mai mari 10 asigurători din România îi sunt clienţi.
Economica.net - mar, 14 mai 2013, 08:17
Wizrom lansează divizia de software pentru asigurări

„Am luat decizia de a creea această divizie specializată pentru a putea adresa mai eficient problematica industriei de asigurări şi pentru a oferi atât soluţii software, dar şi soluţii de business care să îi ajute pe clienţii noştri să contribuie la îmbunătăţirea performanţei, creşterea vânzărilor, orientarea către activităţile profitabile şi evitarea pierderilor”, a declarat Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software.  

Noua divizie specializată în soluţii pentru companiile de asigurări beneficiază, de asemenea, de serviciile unor consultanţi cu o experienţă internaţională de peste 20 de ani în asigurări, care au trecut deja prin mai multe schimbări de model de business şi pot ghida inclusiv companiile româneşti de profil prin procesul de regândire a modului de a face afaceri.

Remodelarea proceselor de business este o etapă prin care se urmăreşte adaptarea companiei la noile nevoi ale consumatorilor, la noile obiceiuri de consum, la noile condiţii economice generale. Un exemplu concret, pentru industria asigurărilor, îl constituie trecerea de la modelul de vânzare bazat pe produse la cel bazat pe asocierea de produse adaptate pe profilul de consumator. Acest nou model necesită o foarte mare capacitate de predicţie a pieţei, posibilă datorită soluţiilor oferite de Wizrom.

„Business-ul din zona asigurărilor începe să migreze către adresarea holistică a necesităţilor clienţilor, ieşind din sfera vânzării de poliţe de asigurare. Ai agenţi care vând asigurări auto, ai alţi agenţi care vând asigurări de locuinţe şi poate alţi agenţi care vând asigurări de sănătate. Tendinţa actuală  este ca firmele de asigurări să facă oferte integrate, de tipul one-stop-shop, or pentru aşa ceva sunt necesare regândirea modului de organizare şi apoi implementarea soluţiilor care să te ajute să faci această trecere”, a explicat Adrian Bodomoiu.

Acum clienţii din industria asigurărilor pot beneficia de soluţii inovative de la Wizrom care să le permit o viteză mai mare de adaptare la schimbările condiţiilor pieţei, o viteză mai mare de implementare a noilor produse, o eficienţă operaţională crescută cu costuri mai mici şi un grad sporit de predictibilitate.

 

Te-ar mai putea interesa și
ONU: Ministrul german de externe acuză Rusia că foloseşte foamea ca armă de război
ONU: Ministrul german de externe acuză Rusia că foloseşte foamea ca armă de război
Ministrul german de externe Annalena Baerbock a acuzat miercuri Rusia că foloseşte blocarea exporturilor de cereale din Ucraina ca armă de război, transmite dpa....
BSDA-22 la Romaero: Tehnică militară de ultimă oră în România
BSDA-22 la Romaero: Tehnică militară de ultimă oră în România
În perioada 18-20 mai 2022 are loc la Romaero cea de-a opta ediție a Black Sea Defense & Aerospace – BSDA 2022.
China va rămâne „deschisă lumii”, promite preşedintele Xi Jinping
China va rămâne „deschisă lumii”, promite preşedintele Xi Jinping
China va rămâne "deschisă lumii" a asigurat miercuri preşedintele Xi Jinping, în timp ce restricţiile sanitare şi, ...
SUA: E posibil ca Phenianul să realizeze un test nuclear în timpul turneului preşedintelui Biden în Asia
SUA: E posibil ca Phenianul să realizeze un test nuclear în timpul turneului preşedintelui Biden în Asia
Statele Unite consideră că există o "posibilitate reală" ca regimul nord-coreean să efectueze "o altă lansare de rachetă" ...