1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

Companii

UPDATE Wizz Air a anulat şi o cursă Bucureşti-Roma; în total, 25 de zboruri au fost anulate vineri pe aeroportul Otopeni

Compania ungară low-cost Wizz Air a anulat două zboruri de pe ruta Bucureşti-Madrid, din cauza condiţiilor meteorologice, astfel că numărul de curse anulate vineri de pe aeroportul Otopeni a ajuns la 21, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

06 ian, 2017 | News.ro
(update 06 ian, 2017 19:22) Wizz Air a anulat şi o cursă Bucureşti-Roma; în total, 25 de zboruri au fost anulate vineri pe aeroportul Otopeni
Compania ungară low-cost Wizz Air a anulat şi o cursă pe ruta Bucureşti-Roma, din cauza condiţiilor meteorologice, astfel că numărul de curse anulate vineri de pe aeroportul Otopeni a ajuns la 25, potrivit situaţiei prezentate pentru ora 18.30 de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care operează cele două aeroporturi din zona Capitalei.

Anterior, compania ungară low-cost Wizz Air a anulat cursele aeriene de pe rutele Bucureşti - Londra, Bucureşti - Paris, Bucureşti - Charleroi Bucureşti - Stockolm, Bucureşti - Dortmund şi Bucureşti - Cluj.

Tot vineri, compania poloneză de transport aerian LOT a anulat cursele de pe ruta Bucureşti- Varşovia, din cauza condiţiilor meteorologice, potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

De asemenea, compania aeriană Tarom a anulat cursele aeriene de pe rutele Bucureşti- Oradea şi Iaşi - Bucureşti, în timp ce Ryanair a anulat cursele de pe ruta Bucureşti -Timişoara.

Pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti şi pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa "Aurel Vlaicu", traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi vânt în rafale, care transportă zăpada la sol.

Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor, întârzieri care punctual pot atinge sau depăşi o oră, a mai precizat compania.

"Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene", a mai anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Informaţii despre situaţia zborurilor pe Aeroportul „Henri Coandă" Bucureşti pot fi găsite pe pagina web a companiei.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Meteorologii au prelungit avertizarea cod portocaliu de viscol pentru opt judeţe până vineri, la ora 23.00, iar codul galben va fi menţinut în Bucureşti şi în 19 judeţe, până la aceeaşi oră.

Vineri după-amiază, 21 de drumuri naţionale din şase judeţe sunt închise din cauza viscolului, în timp ce în judeţele Brăila, Călăraşi, Constanţa şi Ialomiţa traficul este în continuare oprit pe toate şoselele.

Codul portocaliu de viscol, care a intrat în vigoare vineri, la ora 02.00 şi a fost emis iniţial până la ora 18.00, a fost prelungit până la ora 23.00, pentru judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanţa, Tulcea, Galaţi şi Vrancea.

În cele opt judeţe, viscolul va continua să fie puternic, rafalele vântului vor atinge şi temporar vor depăşi 70-85 de kilometri pe oră, reducând vizibilitatea sub 50 de metri şi troienind zăpada.

O avertizare cod roşu de viscol a fost emisă, vineri, de meteorologi pentru judeţele Constanţa şi Tulcea.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO