1EUR = 4.7808 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Wizz Air a inaugurat a şasea bază din România, la Iaşi

Cel mai mare transportator aerian din România, Wizz Air, a inaugurat astăzi, 1 iulie, baza operaţională de la Iaşi. 

01 iul, 2016 | ECONOMICA.net

Compania va aloca, pentru început, o aeronavă Airbus A320 la bază, aceasta urmând să opereze din 1 iulie cele cinci rute noi spre Larnaca, Bologna, Tel Aviv, Catania şi Roma Ciampino.

Deja deservit de companie, Iaşi devine cel de-al şaselea aeroport din România, cu bază operațională Wizz. Noua aeronavă creşte numărul de rute de la Iaşi la opt şi va tripla capacitatea la 265.000 în 2016. Compania speră că baza va stimula creşterea de locuri de muncă la nivel local în aviaţie şi turism, iar pasagerii vor avea acces la şi mai multe rute la preţ scăzut.

Zborurile pe cele mai noi rute din Iaşi spre Bologna, Catania, Larnaca, Roma Ciampino şi Tel Aviv încep pe 1 iulie. Inițial, toate cursele vor fi operate de două ori pe săptămână, cu excepţia Iaşi-Bologna care va avea trei zboruri săptămânale. Frecvenţa spre Milano Bergamo a fost, de asemenea, mărită. Biletele pentru rutele din Iaşi sunt disponibile de la preţuri de doar 109 RON, pentru un singur segment. 

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 70 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 124 de destinaţii din 39 de ţări.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO