Wizz Air a programat noi zboruri din Cluj-Napoca către Grecia și Italia

Compania Wizz Air a anunțat marți prin intermediul unui comunicat că a programat două noi rute din Cluj-Napoca către Chania (Grecia) și Catania (Italia), cu un zbor săptămânal în zilele de sâmbătă spre Chania și două zboruri săptămânale în zilele de marți și sâmbătă spre Catania.
Ion Dobreanu - mar, 11 mai 2021, 16:45
Wizz Air a programat noi zboruri din Cluj-Napoca către Grecia și Italia

Primele zboruri ale Wizz Air pe aceste două noi rute vor decola de pe aeroportul din Cluj-Napoca în dată de 12 iunie 2021. Tarifele încep de la 119 lei / 24,99 de euro, iar biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicăției pentru mobil.

Tariful este pentru un singur segment și include taxa de administrare, bagaj de mână (dimensiuni maxime : 40 x 30 x 20 cm). Trollerul și orice bagaj adițional de cală sunt tarifate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și prin intermediul aplicăției WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate este limitat.

Aceste două noi rute suplimentează legăturile existente operate deja de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj către insula grecească Creta și insula italiană Sicilia, ambele destinații populare de vacanță pentru români. Astfel, pasagerii din Cluj-Napoca și din împrejurimi vor putea călători cu Wizz Air către noi destinații de vacanță din Grecia și Italia în această vară.

Wizz Air a implementat măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a-și proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA din fiecare aeronavă Wizz Air filtrează 99.97% dintre virusurile și bacteriile din aer, noile protocoale respectă reglementările de distanțare fizică, sprijină un mediu ultra-curat la bordul aeronavelor și reduc orice interacțiune sau contact fizic neesențial dintre oameni, astfel încât pasagerii WIZZ să se poată simți încrezători că zboară în siguranță spre destinație.

Citește și: Wizz Air introduce asigurarea de călătorie ce poate acoperi anulările legate de COVID-19 (economica.net)

Pentru o garanție în plus, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

„Suntem bucuroși să anunțăm mărirea rețelei de rute din România către Grecia și Italia prin două noi destinații în splendidele insule ale Cretei și Siciliei. Prin cele două rute din Cluj-Napoca către Chania și Catania, oferim mai multe destinații încântătoare de vacanță românilor, care se pot bucura de tarife ultra-ieftine și zbura în siguranță către destinația estivală preferată la bordul unor aeronave moderne. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm primii pasageri ce vor călători către aceste frumoase destinații însorite”, a declarat Andras Rado, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Zborurile dinspre Cluj-Napoca spre Chania vor deputa în data de 12 iunie 2021, vor fi programate în fiecare sâmbătă și tariful biletelor va pleca de la 149 de lei / 29,99 de euro. Zborurile de la Cluj-Napoca spre Catania vor deputa în data de 12 iunie 2021, vor fi programate în fiecare marți și sâmbătă și tariful biletelor va pleca de la 119 lei / 24,99 de euro.

Citește și: Wizz Air lansează trei curse noi din Cluj-Napoca și Iași către Grecia (economica.net)

 

Te-ar mai putea interesa și
Ofertă de 7,62 mld. USD respinsă de al patrulea lanţ de supermarketuri din Marea Britanie
Ofertă de 7,62 mld. USD respinsă de al patrulea lanţ de supermarketuri din Marea Britanie
Grupul britanic Morrisons a anunţat sâmbătă că a respins o ofertă de preluare în numerar, de 5,52 miliarde de lire sterline (7,62 miliarde de dolari)....
Coronavirus: Scenariu verde în toată țara. 53 de cazuri în ultimele 24 de ore
Coronavirus: Scenariu verde în toată țara. 53 de cazuri în ultimele 24 de ore
Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat că toate judeţele şi municipiul Bucureşti rămân în scenariul verde ...
Bursa de Valori Bucureşti pierdut 895,8 milioane de lei din capitalizare
Bursa de Valori Bucureşti pierdut 895,8 milioane de lei din capitalizare
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a pierdut, în această săptămână, 895,8 milioane de lei din capitalizare, respectiv ...
Deși majoritatea populaţiei adulte este vaccinată, două noi focare au forțat Israelul să impună purtarea măştii
Deși majoritatea populaţiei adulte este vaccinată, două noi focare au forțat Israelul să impună purtarea măştii
Ministerul Sănătăţii din Israel a anunțat că țara a reintrodus măsura purtării măştii de protecţie în anumite ...