1EUR = 4.7781 RON | Bucureşti 13 º

Companii

Wizz Air a transportat 700.000 de pasageri pe rutele din Timişoara, în 2017

Compania Wizz Air a transportat anul trecut aproape 700.000 de pasageri pe rutele sale din Timişoara, susţinând mai mult de 500 de locuri de muncă în industriile asociate din regiune, se arată într-un comunicat al companiei.

28 feb, 2018 | Agerpres

Potrivit comunicatului, Wizz Air a început să opereze de pe Aeroportul Internaţional Timişoara în 2008 şi de atunci a transportat peste 4 milioane de pasageri. În februarie 2009, Timişoara a devenit a zecea bază din reţeaua Wizz şi a treia din România. Reţeaua Wizz Air din Timişoara oferă în prezent 16 rute spre 18 ţări.

'În februarie, sărbătorim nouă ani de operaţiuni de succes în Timişoara. Fiind compania aeriană numărul unu în Timişoara, Wizz caută mereu să-şi extindă reţeaua şi să sprijine dezvoltarea regiunii de vest a ţării, oferind posibilităţi de călătorie cu adevărat accesibile, mereu asociate cu servicii excelente la bord. În prezent, baza locală numără 70 de angajaţi, două aeronave alocate bazei, iar oferta pentru pasageri este formată din 16 destinaţii din întreaga Europă şi nu numai. Suntem dedicaţi regiunii Banat şi nerăbdători pentru rezultate şi mai bune împreună cu Aeroportul Internaţional Timişoara', a declarat Sorina Ratz, Head of Corporate Communications (interimar) Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 88 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 600 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 145 de destinaţii din 44 de ţări.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO