Wizz Air inaugurează cea de-a şaptea bază din România, la Sibiu

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, marchează, vineri, deschiderea la Sibiu a celei de-a 7-a baze din România şi introduce patru noi rute din Sibiu spre Nuremberg, Madrid, Milano Bergamo şi Munchen Memmingen, potrivit unui comunicat al companiei remis AGERPRES.
Economica.net - vin, 19 aug. 2016, 11:42
Wizz Air inaugurează cea de-a şaptea bază din România, la Sibiu

Wizz Air va opera zborurile de la Sibiu la Nuremberg pe 19 august, cu trei zboruri săptămânale, spre Milano Bergamo şi Madrid pe 20 august, iar spre Munchen Memmingen pe 21 august, cu două zboruri săptămânale fiecare. Pe 19 august, Wizz Air va începe să opereze şi a doua rută de la cel de-al nouălea aeroport din România, Suceava, spre Londra Luton, cu patru curse pe săptămână.

Cu cele patru noi zboruri care sunt inaugurate în acest weekend, compania Wizz alocă şi o aeronavă Airbus A320 la cea mai nouă bază. Operatorul aerian oferă în prezent 119 rute spre 18 ţări de la nouă aeroporturi româneşti.

Compania aeriană investeşte constant în operaţiunile din România şi va creşte flota la 20 de aeronave până la finalul anului 2016, inclusiv patru aeronave Airbus A321 noi, cu 230 de locuri.

‘Suntem încântaţi să sărbătorim deschiderea celei de-a şaptea baze în România, la Sibiu. Din 2007, de la primul zbor al companiei noastre în România, Wizz Air s-a dedicat democratizării transportului aerian în România oferindu-le clienţilor români tarife reduse şi o experienţă excelentă la bord. Momentul de referinţă de azi subliniază angajamentul nostru pentru România şi, în calitate de cea mai mare companie aeriană din România vom contribui la dezvoltarea infrastructurii locale şi la susţinerea economiei în Transilvania. Echipajul nostru local, prietenos, aşteaptă cu nerăbdare să întâmpine pasagerii la bord cu servicii profesioniste şi remarcabile’, arată Jozsef Ujhelyi, Chief Flight Operations Officer, Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 71 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 450 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 124 de destinaţii din 38 de ţări.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ şi este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 şi FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA), companie de referinţă la nivel global în ceea ce priveşte recunoaşterea siguranţei companiilor aeriene.

Wizz Air a fost aleasă recent ‘Value Airline of the Year 2016’ de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviaţie.

Te-ar mai putea interesa și
Ferrari și HP anunță un parteneriat istoric pentru accelerarea tehnologiei în cadrul echipei de Formula 1
Ferrari și HP anunță un parteneriat istoric pentru accelerarea tehnologiei în cadrul echipei de Formula 1
Ferrari și HP Inc. au anunțat un parteneriat istoric, pe mai mulți ani pentru promovarea inovării sustenabile și pentru accelerarea tehnologiei în cadrul echipei de Formula 1 Scuderia Ferrari,......
Fabricantul bulgar de armament VMZ Sopot a înregistrat venituri record în 2023
Fabricantul bulgar de armament VMZ Sopot a înregistrat venituri record în 2023
Producătorul de armament VMZ Sopot, companie deţinută de statul bulgar, a raportat venituri record de 828 de milioane ...
Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare cu inteligență artificială
Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare cu inteligență artificială
Samsung Electronics a prezentat miercuri seară o analiză detaliată a gamei sale de televizoare și soundbar-uri pentru ...
Distribuitorul de carburanți JT Grup Oil scoate la vânzare 10.000.000 de acțiuni ordinare noi, emise în urma unei operațiuni de majorare a capitalului social
Distribuitorul de carburanți JT Grup Oil scoate la vânzare 10.000.000 de acțiuni ordinare noi, emise în urma unei operațiuni ...
JT Grup Oil S.A., companie ce activează pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul celui mai nou terminal ...