1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 11 º

News

Wizz Air intră pe piaţa din R. Moldova şi lansează două zboruri din Chişinău către Roma şi Veneţia

Wizz Air a anunţat joi lansarea a două zboruri din Chişinău, către Roma şi Veneţia, din 24 septembrie, acestea fiind primele rute operate din Republica Moldova de către compania aeriană low-cost.

13 iun, 2013 | Mediafax

"Ambele rute vor fi operate iniţial de două ori pe săptămână şi reprezintă primele zboruri low fare din Moldova. Traficul aerian moldovenesc a avut o creştere constantă şi va beneficia de tarifele accesibile pentru a atrage şi mai mulţi pasageri. Moldova are relaţii comerciale principale cu Europa de Vest unde mulţi moldoveni şi lucrează. Turiştii, oamenii de afaceri şi diaspora moldovenească vor aprecia accesul la servicii aeriene accesibile între Moldova şi Europa de Vest", se arată într-un comunicat al companiei.

Biletele pentru zborurile Wizz Air din Chişinău spre Roma Ciampino şi Veneţia Treviso pot fi achiziţionate pe wizzair.com cu tarife începând de la 19.99 euro (un singur zbor, cu toate taxele incluse).

"Acordul European Open Skies are ca efect competiţia prietenoasă şi salutăm alăturarea Moldovei la spaţiul aerian comun, ceea ce va conduce la o creştere a numărului de pasageri şi de turişti. (...)Estimăm să transportăm peste 60.000 de pasageri pe cele două rute din Chişinău spre Italia", a declarat într-un comunicat Gyorgy Abran, director comercial Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 43 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute făcând legatura cu 94 de destinaţii din 33 de ţări.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO