1EUR = 4.7786 RON

Companii

Wizz Air introduce noi rute de la Bucureşti şi Cluj-Napoca: Basel şi Nuremberg

Compania aeriană low-cost introduce noi rute din această toamnă.

18 iun, 2014 | | ECONOMICA.net

Wizz Air se extinde pe piaţa românească şi va opera, pentru prima dată, cu şapte avioane din Bucureşti pe perioada iernii.

Compania introduce zborurile pe ruta Cluj-Napoca – Nuremberg de la 1 octombrie, Bucureşti – Basel (Elveţia) şi Bucureşti – Nuremberg, de la sfârşitul aceleiaşi luni, toate cu o frecvenţă de două ori pe săptămănă. Preţurile pornesc de la 129 de lei per segment. 

Nuremberg, cea mai nouă destinaţie pe harta Wizz Air, al doilea oraş ca mărime din Bavaria şi locul de origine al tradiţionalelor produse din turtă dulce (Lebkuchen), al cârnaţilor şi al jucăriilor lucrate manual, devine acum direct accesibil la tarife mici din Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Cu aceste trei noi servicii, Wizz Air oferă acum 84 de rute din România, către 40 de destinaţii. Compania creşte şi frecvenţa celor mai populare rute, precum Londra Luton, care este acum accesibilă cu nouă zboruri săptămânale din Cluj – Napoca şi 20 de zboruri săptămânale din Bucureşti. De asemenea, populara rută Bucureşti-Malaga nu mai este cursă sezonieră, iar datorită cererii devine disponibilă pe durata întregului an.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO