Wizz Air introduce o nouă rută de zbor din România spre Israel, din ianuarie 2023

Compania aeriană Wizz Air va opera, începând din ianuarie 2023, o nouă rută din România în Israel, respectiv de pe aeroportul din Suceava către aeroportul "Ben Gurion" din Tel Aviv.
AGERPRES - joi, 17 nov. 2022, 15:14
Wizz Air introduce o nouă rută de zbor din România spre Israel, din ianuarie 2023

Potrivit unui comunicat de presă al operatorului aerian, transmis joi AGERPRES, biletele pentru aceste zboruri pot fi deja cumpărate online de pe site-ul companiei şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil, cu preţuri începând de la 149 de lei sau 29,99 euro, pe segment.

Această nouă rută este prima operată de Wizz Air de la Suceava către Orientul Mijlociu, completând cele 12 rute existente către destinaţii din Europa.

Începând cu data de 9 ianuarie 2023, compania aeriană va oferi două zboruri săptămânale din Suceava către Tel Aviv, în zilele de luni şi vineri.

Extinderea rutelor vine cu mai puţin de o lună înainte de deschiderea bazei Wizz Air de la Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” din Suceava şi înainte de livrarea a două noi aeronave, care vor sprijini operaţiunile pe cinci rute deja anunţate, către: Paris-Beauvais (Franţa), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneţia-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru) şi Eindhoven (Olanda).

De asemenea, vor exista creşteri de frecvenţă pe trei rute existente spre: Bologna, Milano-Bergamo şi Roma Fiumicino.

„Wizz Air continuă să-şi extindă operaţiunile în reţeaua sa, în timp ce rămâne devotată aeroporturilor regionale, adăugând mai multe aeronave reţelei sale şi recrutând mai mulţi însoţitori de zbor. Astfel, doar în noiembrie şi decembrie 2022, compania aeriană va găzdui trei evenimente de recrutare în Suceava pentru însoţitorii de zbor aspiranţi care îşi doresc să lucreze pentru una dintre companiile aeriene care rămân puternice şi stabile. Evenimentele de recrutare din Suceava vor avea loc pe 18 noiembrie, dar şi pe 2 şi 14 decembrie. În România, Wizz Air a angajat peste 300 de însoţitori de zbor doar în acest an, plănuind să recruteze încă 200 în cursul anului viitor. Însoţitorii de zbor WIZZ se pot aştepta la salarii competitive, instruire plătită specifică industriei, uniforme, bilete nelimitate cu reducere pentru angajaţi, un număr de bilete gratuite şi reduceri pentru prieteni sau familie şi un program de lucru anunţat în fiecare lună”, se arată în comunicatul citat.

Wizz Air operează o flotă de 172 de aeronave Airbus A320 şi A321. În anul financiar care s-a încheiat pe 31 martie 2022, operatorul a înregistrat 27,1 milioane de pasageri.

Compania este listată la London Stock Exchange, sub simbolul WIZZ.

Te-ar mai putea interesa și
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a acordat 100 de garanţii în programul Noua Casă, în prima lună de la demarare, a declarat, joi, directorul general al Fondului,......
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Dacă principala enigma a lui 2023 a fost „Vom avea o recesiune sau nu?”, în 2024 întrebarea esențială devine „Va ...
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul prelungeşte cu încă trei luni, până la 30 iunie, plafonarea tarifelor ...
Tranzacție de 5 mil. euro între Eldrive și MOON Power pe piața stațiilor de încărcare pentru mașini electrice
Tranzacție de 5 mil. euro între Eldrive și MOON Power pe piața stațiilor de încărcare pentru mașini electrice
Operatorul de stații de încărcare pentru mașini electrice Eldrive România a comandat peste 300 de stații MOON Power ...