1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Wizz Air lansează primul zbor direct între România şi Georgia. Preţurile biletelor pornesc de la 109 lei

Operatorul low-cost Wizz Air, cea mai mare companie aeriană de pe piaţa românească, lansează în vara acestui an primul zbor direct între România şi Georgia. 

05 apr, 2018 | | ECONOMICA.net

Noua rută de la București spre Kutaisi, Georgia, va începe din 3 iulie 2018 cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână în zilele de marți, joi și sâmbătă. 

Preţurile biletelor pornesc de la 109 lei/segment cu toate taxele obligatorii incluse și bagaj de mână, a anunţat compania. 

Orașul Kutaisi este unul dintre cele vechi orașe din lume, cu locuri speciale ca, de exemplu, mănăstirea Gelati sau catedrala Bagrati, ambele aflate în patrimonial mondial UNESCO și unele dintre destinațiile favorite ale turiștilor.

În același timp, Kutaisi este poarta de intrare a Georgiei, poate unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ, cu un împăienjeniș de poteci atât de apreciate de turiști pentru drumeții, pentru curse cu bicicleta, pârtii de schi sau locuri de rafting sau călărie.

Din România, Wizz Air operează 140 de rute către 22 de țări de pe 10 aeroporturi locale. Anul acesta compania va începe alte 19 zboruri noi din ţară care vor aduce oportunități de călătorie din Sibiu, Iași, Cluj și București.

„Suntem încântați să anunțăm astăzi noua rută Wizz de la București la Kutaisi, Georgia. În timp ce aceasta reconfirmă angajamentul nostru în regiune, suntem nerăbdători să oferim și mai multe oportunități interesante care să răspundă cât mai bine așteptărilor clienților. Călătorii români pot ajunge acum într-una dintre cele mai vechi orașe ale Europei, în doar câteva ore, și pot vizita Georgia fie într-un city break sau într-o călătorie de afaceri, cu tarife ce pornesc de la doar 109 lei pe segment. Aceasta este singura conexiune directa între România și Georgia și ne așteptăm să susțină turismul în ambele sensuri și să încurajeze relațiile de afaceri între cele două țări", spune Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar). 

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 93 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 600 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 141 de destinaţii din 44 de ţări. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO