Wizz Air programează două noi curse din România către Leeds

Compania aeriană Wizz Air a anunțat astăzi că va opera două noi rute din România către Aeroportul Brandford Leeds, Marea Britanie, începând din octombrie și noiembrie 2022. Biletele pentru aceste noi rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil începând cu 119 lei* / 24,99 de euro*.
Ion Dobreanu - joi, 29 sept. 2022, 16:25
Wizz Air programează două noi curse din România către Leeds

Aceste noi zboruri suplimentează rutele Wizz Air la tarife reduse în Europa și Orientul Mijlociu operate din Cluj-Napoca și București. Începând cu 31 octombrie, Wizz Air va oferi trei zboruri săptămânale de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj către Leeds, în fiecare luni, miercuri și vineri. Zborurile de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București către Leeds vor fi operate cinci zile pe săptămână începând cu 1 noiembrie, în zilele de marți, joi, vineri, sâmbătă și duminică.

„Wizz Air este cel mai mare operator aerian din Cluj-Napoca și București și ne angajăm să asigurăm cât mai multe ocazii de călătorie pasagerilor noștri din România. Aceste noi rute vor oferi o nouă destinație interesantă către unul dintre cele mai captivante orașe ale Marii Britanii, situat în inima țării, precum și o rută alternativă pentru vizitarea prietenilor și familiei. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul uneia dintre cele mai noi, moderne și sustenabile flote”, a declarat Daria Sergeeva, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Wizz Air își dovedește în continuare angajamentul față de pasagerii români și continuă să extindă rutele din rețeaua sa, în contextul în care industria aviației încearcă să minimizeze efectele provocărilor apărute în ultima jumătate de an. Astfel, Wizz Air rămâne devotată promisiunii de a oferi tarife reduse și opțiuni diversificate de călătorie în Europa și nu numai.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la trei ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

Tarifele zborurilor dintre Cluj-Napoca și Leeds vor începe de la 149 de lei* / 29,99 de euro*, iar cele dintre București și Leeds de la 119 lei* / 24,99 de euro*.

*Preț pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare. Este inclusă o geantă de mână (max.: 40x30x20cm). Trollerul și fiecare bagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și aplicația pentru mobil WIZZ. Numărul de bilete la prețurile indicate este limitat.

Despre Wizz Air

Wizz Air operează o flotă de 166 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesioniști în aviație asigură servicii superioare și tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 27,1 milioane de pasageri în anul financiar F22, care s-a încheiat pe 31 martie 2022. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

 

Te-ar mai putea interesa și
Ultimele emisiuni de titluri de stat pentru populaţie din 2022 vor fi lansate luni
Ultimele emisiuni de titluri de stat pentru populaţie din 2022 vor fi lansate luni
Ministerul Finanţelor lansează de luni noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populaţiei prin intermediul Programelor TEZAUR şi FIDELIS, transmite News.ro....
Taxiurile aeriene electrice ar putea schimba sectorul aviatic în următorul deceniu – CNBC
Taxiurile aeriene electrice ar putea schimba sectorul aviatic în următorul deceniu – CNBC
O lume cu vehicule zburătoare, precum în sitcomul The Jetsons din anii 1960, ar putea fi mai aproape decât credeţi, companiile ...
Rabla pentru Electrocasnice: De luni începe selectarea voucherelor
Rabla pentru Electrocasnice: De luni începe selectarea voucherelor
Selectarea voucherelor în prima etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice începe luni, de la ora 10.00. Ministrul ...
Numărul ucrainenilor care au intrat în România sâmbătă, în creştere cu aproape 24% – Poliția de Frontieră
Numărul ucrainenilor care au intrat în România sâmbătă, în creştere cu aproape 24% – Poliția de Frontieră
Poliţia de Frontieră anunţă că la graniţă au efectuat formalităţile de control, sâmbătă, atât pe sensul de intrare, ...