Wizz Air recrutează însoţitori de zbor în două sesiuni organizate la Sibiu şi Bucureşti

Compania aeriană Wizz Air va organiza în zilele de 8 şi 9 ianuarie, la Sibiu, respectiv Bucureşti, noi sesiuni de recrutare pentru însoţitori de bord, se arată într-un comunicat de presă al operatorului, transmis marţi AGERPRES.
Economica.net - mar, 07 ian. 2020, 16:04
Wizz Air recrutează însoţitori de zbor în două sesiuni organizate la Sibiu şi Bucureşti

Potrivit sursei citate, cei care doresc să devină însoţitori de bord sunt invitaţi să se alăture sesiunilor de recrutare Wizz, cu un CV în limba engleză şi două fotografii (portret şi corp întreg).

Pentru a face parte din echipajul de cabină Wizz Air, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: vârstă minimă de 18 ani, înălţime minimă pentru doamne de 1,65 cm, respectiv de 1,75 cm pentru domni, deschiderea braţului de 2,10 cm (pe vârfuri), diplomă de absolvire liceu (minim), fluent(ă) în engleză atât scris, cât şi vorbit, cunoştinţe suplimentare de limbă română, bulgară, poloneză, maghiară, lituaniană, letonă, slovacă, cehă, macedoneană, sârbă, ucraineană, georgiană sau bosniacă, precum şi paşaport valabil fără restricţii (minimum şase luni).

„De la primul său zbor care a decolat din România în 2006, Wizz Air şi-a dezvoltat continuu reţeaua şi a crescut numărul de pasageri transportaţi pe rutele sale cu tarife mici. Wizz Air oferă, în prezent, 154 de rute către 21 de ţări de pe 10 aeroporturi româneşti. Pentru a ţine pasul cu creşterea constantă a companiei, Wizz recrutează atât profesionişti cu experienţă, cât şi noi talente entuziaste pentru echipa sa. Anul trecut, Wizz Air a angajat peste 1.100 de persoane şi şi-a mărit echipa la peste 5.000 de profesionişti în aviaţie. În 2020, la nivelul întregii reţele, compania caută să recruteze noi angajaţi, inclusiv din România”, notează compania.

Sesiunea de recrutare de la Sibiu din data de 8 ianuarie va avea loc la Ramada Sibiu Hotel, în timp ce, pe data de 9 ianuarie, în Bucureşti, candidaţii sunt aşteptaţi la Vienna House Easy Airport Bucharest.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 120 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 154 de destinaţii din 45 de ţări.

Compania aeriană este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ, fiind inclusă în calculul indicilor FTSE 250 şi FTSE All-Shares.

Wizz Air este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transporturilor Aeriene (IATA) şi a Operational Safety Audit (IOSA), companie de referinţă la nivel global în ceea ce priveşte recunoaşterea siguranţei companiilor aeriene.

Recent, Wizz Air a fost numită una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenţie mondială de siguranţă şi rating de produse, iar în 2019 a primit titlul de „Compania aeriană a anului” din partea Air Transport Awards.

Te-ar mai putea interesa și
Franţa cere retailerilor să notifice cumpărătorii cu privire la reducerea dimensiunii produselor fără o reducere corespunzătoare a preţurilor
Franţa cere retailerilor să notifice cumpărătorii cu privire la reducerea dimensiunii produselor fără o reducere corespunzătoare ...
Retailerii francezi vor trebui să notifice cumpărătorii cu privire la reducerea dimensiunii produselor fără o reducere corespunzătoare a preţurilor, într-un efort de a ţine sub control......
Geely vinde acţiuni Volvo în valoare de 1,32 miliarde de dolari
Geely vinde acţiuni Volvo în valoare de 1,32 miliarde de dolari
Acţiunile producătorului suedez de camioane Volvo AB au scăzut vineri cu 5,9%, după ce grupul chinez Geely şi-a vândut ...
BCE va ordona UniCredit să îşi reducă afacerile cu Rusia
BCE va ordona UniCredit să îşi reducă afacerile cu Rusia
Banca Centrală Europeană urmează să ordone grupului bancar italian UniCredit să îşi reducă afacerile cu Rusia, pe ...
21 de milioane de euro din PNRR pentru valorificarea gunoiului de grajd. Ghidul de finanțare a fost publicat astăzi
21 de milioane de euro din PNRR pentru valorificarea gunoiului de grajd. Ghidul de finanțare a fost publicat astăzi
Ghidul de finanţare pentru investiţii în capacităţi de producţie a energiei din biogaz pe bază de gunoi de grajd, ...