1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 8 º

Turism

Wizz Air va lansa din vara lui 2021 trei noi rute de la Cluj-Napoca spre: Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg și Koln

Transportatorul aerian Wizz Air a anunțat vineri prin intermediul unui comunicat că își extinde operațiunilor din România, prin adăugarea unei noi aeronave Airbus A320 la baza de la Cluj-Napoca.

23 oct, 2020 | ECONOMICA.net

Ca urmare a acestei măsuri, compania va lansa începând cu vara lui 2021 trei noi curse care de la Cluj Napoca spre orașele germane Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg și Koln și își va mari frecvența pe nouă rute existente din Cluj-Napoca la Eindhoven (de la 3 la 5), Barcelona El Prat (de la 5 la 7), Bruxelles Charleroi (de la 5 la 7), Larnaca (de la 2 la 4), Londra Luton (de la 14 la 18), Madrid (de la 5 la 7), Milano Bergamo (de la 5 la 7), Paris Beauvais (de la 6 la 9) și Roma Ciampino (de la 3 la 5).

Ruta spre Karlsruhe/Baden-Baden va fi lansată începând din dată de 1 iunie 2021 și va fi operată de trei ori pe săptămână (marți, joi și sâmbătă), cea spre Hamburg va fi lansată începând din data de 2 iunie 2021 și va fi operată de două ori pe săptămâna (miercuri și duminică), iar cea spre Koln va fi lansată începând din dată de 4 iunie 2021 și va fi operată de două ori pe săptămâna (luni și vineri).

Biletele pentru noile rute pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau pe aplicația pentru mobil a companiei la tarife ce pornesc de la 69 de lei. Tariful este pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare. Include un bagaj de mână (dimensiuni maxime : 40 x 30 x 20 cm). Trollerul și orice bagaj adițional de cală sunt tarifate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate sunt limitate.

Wizz Air a început să zboare din Cluj-Napoca în 2007, iar în 2019 a transportat aproape 2 milioane de pasageri către și din orașul transilvănean. Alocarea aeronavei va crea 36 de noi locuri de muncă directe. Odată cu rutele anunțate astăzi, Wizz Air oferă acum 34 de rute către 13 țări din Cluj-Napoca.

Wizz Air este o companie aeriană stabilă din punct de vedere financiar, cu rating de investiții scăzut, care operează o flotă tânără și modernă, cu o vârstă medie de cinci ani, compusă din 134 de aeronave eficiente, cu un singur culoar, din familia Airbus A320 și Airbus A320neo. A320neo și A321neo au dezvoltat și au încorporat cele mai noi tehnologii, inclusiv motoarele de nouă generație și designul cabinei de referință din industrie, oferind un consum de combustibil redus cu 20% și o reducere cu aproape 50% a zgomotului comparativ cu avioanele din generația anterioară.

Compania Wizz Air s-a aflat în avangarda repornirii industriei spunând „da zborului” și implementând măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,97% din virușii și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air implică ghidurile de distanțare fizică, asigură un mediu ultra-curat la bord și reduc orice interacțiune umană neesențială și contactul fizic, astfel încât pasagerii WIZZ să se simtă în siguranță pe parcursul călătoriei spre destinație.

Prin adăugarea opțiunii WIZZ Flex la rezervare, pasagerii se pot asigura că, în cazul în care intervin schimbări de planuri ori pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată, pot să modifice rezervarea cu orice alt zbor WIZZ la alegere. Oferirea acestei măsuri suplimentare de protecție pentru rezervările pasagerilor va aduce un sentiment de siguranță în aceste vremuri incerte.

„Suntem încântați să anunțăm extinderea rețelei noastre locale prin adăugarea unei noi aeronave la baza noastră din Cluj-Napoca. Anunțul de astăzi subliniază angajamentul nostru față de România și puterea modelului de afaceri Wizz Air, pe măsură ce continuăm să ne dezvoltăm în acest moment dificil pentru industrie. Menținându-ne la cele mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare și introducând trei noi rute cu tarife ultra-reduse către Germania și mărind frecvențele a nouă rute către Marea Britanie, Olanda, Spania, Italia, Franța, Belgia și Cipru, suntem încrezători că Wizz Air va face călătoriile accesibile pentru din ce în ce mai mulți pasageri din România. Echipajul nostru așteaptă cu nerăbdare să primească clienți la bordul flotei noastre tinere și verzi de aeronave Airbus”, a declarat George Michalopoulos, Chief Commercial Officer la Wizz Air

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO