Wizz Air va opera două noi rute: Bucureşti – Gran Canaria şi Cluj-Napoca – Billund (Danemarca), din toamna lui 2021

Două noi rute vor fi operate de Wizz Air din Bucureşti către Gran Canaria (Insulele Canare) - Spania, respectiv din Cluj-Napoca către Billund (Danemarca), începând din toamna acestui an, a anunţat compania aeriană, într-un comunicat de presă.
AGERPRES - joi, 05 aug. 2021, 16:01
Wizz Air va opera două noi rute: Bucureşti - Gran Canaria şi Cluj-Napoca - Billund (Danemarca), din toamna lui 2021

Astfel, pentru Gran Canaria va exista un zbor pe săptămână, în zilele de sâmbătă, începând din data de 6 noiembrie, în timp ce pentru destinaţia Billund vor fi două zboruri săptămânale – în zilele de miercuri şi duminică – din 31 octombrie, scrie Agerpres.

„Noua rută către Billund cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj vine în completarea rutelor operate deja de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi Aeroportul Internaţional Iaşi. Noua rută către Gran Canaria de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă este primul zbor operat din România către insulă – demonstrând astfel preocuparea companiei aeriene de a oferi pasagerilor români zboruri spre destinaţii diversificate. Aceste două noi destinaţii sunt unice pentru cultura, natura şi ospitalitatea lor. Cunoscută pentru minunatele plaje cu nisip alb şi satele pitoreşti, insula Gran Canaria este a treia cea mai populată insulă a Spaniei şi o destinaţie preferată de turişti pe tot parcursul anului. Oraşul Billund găzduieşte al doilea cel mai mare aeroport din Danemarca şi este un punct de atracţie pentru divertisment în Europa, oferind atracţii pentru toţi membrii familiei”, menţionează operatorul aerian.

Biletele pentru cele două noi curse sunt deja disponibile pe site-ul companiei şi în aplicaţia de mobil, iar tarifele sunt următoarele: 39,99 euro (199 de lei) pe ruta Bucureşti – Gran Canaria, şi 24,99 euro (110 lei) pe traseul Cluj-Napoca – Billund.

Wizz Air operează o flotă de 141 de aeronave Airbus A320 şi A321. În anul financiar care s-a încheiat pe 31 martie 2021, compania a înregistrat 10,2 de milioane de pasageri.

Operatorul aerian este listat la London Stock Exchange.

Te-ar mai putea interesa și
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de lei, faţă de 28,99 miliarde de lei sau 1,67% din......
Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO, afirmă ministrul apărării rus
Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO, afirmă ministrul apărării rus
Trupele NATO au creat ameninţări suplimentare pentru Rusia prin apropierea lor de frontierele ruse, dar Moscova nu are ...
O „forţă de reacţie rapidă” a UE ar putea să fie înfiinţată în 2025, susţine Parisul
O „forţă de reacţie rapidă” a UE ar putea să fie înfiinţată în 2025, susţine Parisul
O 'forţă de reacţie rapidă' a Uniunii Europene, evocată joi de preşedintele francez Emmanuel Macron şi destinată ...
Mecanismul privind salariul minim european începe de la 1 iulie
Mecanismul privind salariul minim european începe de la 1 iulie
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri că mecanismul privitor la implementarea salariului minim european va începe ...