Wolf Theiss îi promovează pe Andreea Stan și George Ghitu în poziții de Counsel în cadrul biroului din București

La 1 mai 2023, avocaţii Andreea Stan și George Ghitu au fost promovați în poziții de Counsel în cadrul echipei Wolf Theiss din București.
Economica.net - mie, 17 mai 2023, 14:03
Wolf Theiss îi promovează pe Andreea Stan și George Ghitu în poziții de Counsel în cadrul biroului din București

Andreea Stan este membră a echipei de Corporate/M&A și Dreptul Muncii în cadrul biroului din București al Wolf Theiss. Andreea are zece ani de experiență și este specializată în domeniul dreptului muncii. Mai exact, Andreea s-a ocupat de conflicte și litigii de muncă, precum şi de procese complicate de concediere colectivă și individuală. De asemenea, coordonează proiecte care includ inițiative complexe de restructurare și reorganizare, în plus față de transferuri de angajați (proiecte multi-jurisdicţionale, redistribuirea sarcinilor și consultanță privind integrarea la nivelul entității cesionare) și susţine clienții atât prin consultanță pe problematici day-to-day, cât și prin consultanță sensibilă și sofisticată în domeniul ocupării forței de muncă și al conformității.

Andreea oferă consultanță clienților şi în ceea ce privește elaborarea și modificarea contractelor de muncă și de management la nivel local și transfrontalier, implementarea politicilor de conformitate la nivel de grup, eforturile de promovare a diversității și egalității de genși investigarea activităților frauduloase legate de ocuparea forței de muncă.
Andreea este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București (2011) și este membră a Baroului București din 2013.

George Ghitu este un membru cheie al echipei Corporate/ M&A din București. Este specializat în drept societar și comercial, fuziuni și achiziții, asigurări și aspecte de restructurare legate de tranzacții de M&A. De-a lungul anilor, a fost implicat într-un număr semnificativ de tranzacții interne și internaționale de M&A, asistând clienții în diverse achiziții de business-uri și tranzacții de tip share deal, proiecte de fuziuni și transferuri de linii de activitate. George este, de asemenea, frecvent implicat în proiecte corporative complexe, cum ar fi: proceduri de retragere forțată a acționarilor, protecția acționarilor minoritari, aspecte de răspundere societară și asistarea clienților în probleme de guvernanță corporativă.

Înainte de a se alătura Wolf Theiss, George a făcut parte din departamentul Corporate /M&A al unei firme de avocatură locale de top.
Pe lângă licența în drept, George a absolvit Facultatea de Management Economic din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

„Atât Andreea, cât și George sunt membri cheie în echipa Wolf Theiss București încă din 2017. Promovarea lor în pozițiii de Counsel este o recunoaștere binemeritată a contribuţiilor lor la dezvoltarea cu succes a biroului din Bucureşti în ultimii șase ani şi consolidează angajamentul nostru continuu și încrederea în forța și dinamismul pieței juridice românești”, a declarat Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss din Bucuresti.

Fondată în 1957, Wolf Theiss este una dintre cele mai importante firme de avocatură din Europa Centrală și de Sud-Est (CEE/SEE).

Te-ar mai putea interesa și
Cum procedează slovacii și irlandezii cu ambalajele cu garanție. Slovacia a implementat un sistem similar cu SGR  în 10 luni, iar în Irlanda s-a ținut cont de situația numeroaselor puburi
Cum procedează slovacii și irlandezii cu ambalajele cu garanție. Slovacia a implementat un sistem similar cu SGR în ...
Economica a stat de vorbă cu doi reprezentanți ai companiilor care administrează sisteme de garanție-returnare în Slovacia și Irlanda....
Utilizarea cardului de masă în restaurante și platforme de livrare a crescut cu 29% în martie 2024. Angajații români cheltuie 40% din venitul lunar pe alimente – Ana Busuioc, Edenred
Utilizarea cardului de masă în restaurante și platforme de livrare a crescut cu 29% în martie 2024. Angajații români ...
Chiar dacă de la 1 ianuarie 2024, valoarea impozitelor pe tichetele de masă și voucherele cadou s-au dublat prin introducerea ...
Nou record negativ: Consumul de energie electrică a scăzut la minime istorice în România, în Duminica Floriilor
Nou record negativ: Consumul de energie electrică a scăzut la minime istorice în România, în Duminica Floriilor
Consumul național de energie electrică din rețele a scăzut duminică după-amiază până aproape de neverosimilul prag ...
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți ...