1EUR = 4.7260 RON | Bucureşti 34 º

Companii

Un fost şef de la Automobile Bavaria, numit director general interimar al TAROM, pe o perioadă de 4 luni

Consiliul de Administraţie al TAROM l-a numit luni pe Wolff Werner-Wilhelm în funcţia de director general interimar al companiei, mandatul fiind de patru luni. Acesta a fost director în cadrul reţelei de dealeri BMW Automobile Bavaria.

20 noi, 2017 | Agerpres

'Compania TAROM informează că, în urma şedinţei de astăzi (luni - n. r.), 20 noiembrie 2017, a Consiliului de Administraţie al companiei TAROM, în temeiul Legii 31/1990 a societăţilor, Wolff Werner-Wilhelm a fost numit în funcţia de director general TAROM, cu mandat interimar pentru o perioadă de patru luni. Decizia vine ca urmare a evaluării mai multor candidaturi înaintate către Consiliul de Administraţie TAROM', potrivit unei informări a operatorului naţional aerian.

Wolff a ocupat, din 2012 până în prezent, funcţia de director general al Banat Group, dealer în cadrul reţelei Automobile Bavaria.

Tarom estimează că va înregistra în acest an pierderi în valoare de 206,79 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat pus în dezbatare de acţionarul majoritar, Ministerul Transporturilor.

Aceste pierderi sunt de cinci ori mai mari faţă de bugetul iniţial aprobat în luna septembrie în Guvern, care indica un rezultat negativ de 41,2 milioane lei, pentru acest an.

Anul trecut, Tarom a raportat pierderi de 46,97 milioane lei (11,1 milioane euro), pe fondul scăderii veniturilor şi al valorii activelor imobilizate.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO