1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Cum să mănânci gratis la mall

Vizitatorii Afi Palace Cotroceni care fac cumpărături de cel puţin 200 de lei, vor putea lua masa gratuit în cadrul restaurantului cu specific chinezesc Wu Xing.

06 apr, 2012 | Alina Stanciu | ECONOMICA.net

Lanţul de restaurante cu specific chinezesc Wu Xing a pus la bătaie 2.000 de vouchere, în valoare de 25-30 de lei fiecare, pentru vizitatorii centrului comercial Afi Palace Cotroceni, care fac cumpărături de minimum 200 de lei, au declarat oficialii companiei. Campania organizată de Wu Xing  este valabilă în perioada 6-13 aprilie, iar pentru a intra în posesia voucherelor, clienţii trebuie să se ducă la unul dintre cele trei birouri de informații din AFI Palace Cotroceni cu bonurile de cumpărături emise în aceeaşi zi. 

În cadrul acestei campanii, lanţul de restaurante are trei tipuri de meniuri diferite compuse din 3 preparate: fel principal (porc pe plită încinsă, spaghete prăjite de pui sau vinete în sos chinezesc) orez Wu Xing şi o băutură.

Compania, care deţine în capitală trei restaurante, în Pipera, Afi Palace Cotroceni şi Centrul Vechi,  a înregistrat anul trecut  o creştere a cifrei de afaceri cu 7% faţă de 2010, până la peste 4,5 milioane de lei, ca urmare a extinderii reţelei de restaurante cu o unitate în zona Pipera. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO