1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 9 º

News

xpath.global, un start-up românesc, lansează prima platformă internaţională de mobilitate globală

xpath.global, un start-up integral românesc care își propune să digitalizeze și să transparentizeze piața serviciilor pentru mobilitate internațională, lansează prima platformă internațională de mobilitate globală.

11 dec, 2019 | ECONOMICA.net

După o investiție inițială de peste 450.000 de euro, xpath.global a fost lansată în octombrie 2019, la Boston, în cadrul celui mai mare eveniment global destinat industriei mobilității.

Platforma xpath.global acoperă deja cu peste 500 de servicii un număr de 34 de ţări din Europa, Asia, Africa și America de Sud, iar în următorii doi ani vor urma investiții în tehnologie de peste 1,5 milioane euro, care vor ajuta xpath.global să ajungă în peste 150 de țări.

"La finalul anului 2020, numărul celor care au cumpărat măcar o dată online, în scop personal, este estimat a depăși 2 miliarde la nivel mondial. Comportamentul de cumpărare pentru serviciile B2B urmează să se schimbe radical, deoarece acești cumpărători online așteaptă ca și în activitatea lor profesională să poată avea acces la noi modalități de a satisface nevoia companiei pentru care lucrează. xpath.global vine astfel în întâmpinarea celor care au nevoie de servicii de mobilitate și doresc să le acceseze exclusiv online, la fel de simplu și eficient ca atunci când și-ar comanda o carte sau un telefon", declară Elena Antoneac, fondatoarea xpath.global.

Investiții suplimentare de peste 1,5 milioane de euro sunt planificate pentru următorul an, urmând a fi direcționate spre diversificarea serviciilor pe care platforma le oferă partenerilor și clienților săi, dezvoltarea algoritmilor de machine learning și artificial intelligence, sau funcționalități de tip RPA pentru procesele de mobilitate.

Disponbilă 24/7 și de pe orice dispozitiv, xpath.global transparentizează industria de mobilitate şi generează economii de timp și bani pentru clienții corporate, care ajung astfel mai rapid la serviciile de care au nevoie. Prestatorii de servicii din platformă pot accesa direct, fără intermediari, companiile tranfrontaliere.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO