1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Yahoo fură încă un angajat al Google

Actualul director de publicitate al Google, Henrique de Castro, va prelua funcţia de director operaţional la rivalul Yahoo până la 22 ianuarie, a anunţat compania americană Yahoo, citată de MarketWatch.

16 oct, 2012 | Mediafax

Marissa Mayer, anterior vicepreşedinte tot la Google, a devenit în iulie director general (CEO) la Yahoo.

De Castro se va alătura Google până la 22 ianuarie sau imediat ce îşi încheie obligaţiile faţă de Google. Noul număr 2 în companie va răspunde direct în faţa directorului general, Marissa Mayer, cu care a mai lucrat la Google.

"Experienţa în publicitate online şi succesul în structurarea şi dimensionarea organizaţiilor globale îl fac alegerea potrivită pentru Yahoo, în contextul propulsării afacerii în următoarea fază de creştere", a spus Mayer.

De Castro a deţinut cel mai recent postul de vicepreşedinte la Google Partner Business Solutions, unde a fost responsabil de platforme de publicitate şi servicii pentru parteneri, precum cei de pe segmentul de retail.

Pachetul financiar pentru directorul adus de la Google va costa scump Yahoo, scrie MarketWatch. Pachetul, în mare parte format din acţiuni care se acordă în funcţie de performanţe, are o valoare de circa 57 milioane de dolari pentru următorii patru ani. De asemenea, de Castro poate câştiga anul următor o primă care se ridică la 90% din salariul de bază, de 600.000 de dolari.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO