1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

News

Yahoo și-a schimbat designul paginii sale de căutare, pentru a se reinventa în competiţia cu Google

Yahoo a dezvăluit miercuri noul design al paginii sale de căutare, o nouă încercare a gigantului american al internetului de a face faţă competiţiei puternice din partea Google, relatează AFP.

05 iun, 2013 | ECONOMICA.net

"Indiferent dacă sunteţi în căutarea locului perfect pentru a vă petrece vacanţele de vară sau a unui restaurant etiopian în apropiere de dvs, va fi mai rapid şi mai uşor să găsiţi ce vă doriţi", a dat asigurări vicepreşedinta Yahoo! Search, Laurie Mann, într-un comentariu postat pe un blog al grupului.

Ea a mai arătat că noul design permite apariţia rezultatelor căutării mai sus în pagină şi conţine îmbunătăţiri tehnice, inclusiv o încărcare mai rapidă a paginilor.

"Introducem de asemenea o nouă bară de navigare în partea de sus a paginii de căutare pentru ca utilizatorii să poată naviga mai uşor pe celelalte site-uri ale Yahoo", a adăugat Laurie Mann.

Grupul Yahoo, care s-a confruntat cu dificultăţi financiare în ultimii ani, luptă pentru a se reinventa după ce a fost eclipsat pe piaţă de Google.

Compania a numit-o în iulie în postul de director general pe Marissa Mayer, anterior responsabilă în cadrul Google. Aceasta vrea să relanseze creşterea Yahoo!, punând accentul, printre altele, pe dispozitivele mobile, pe video şi pe materiale digitale personalizate.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO