1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

News

Yahoo! renunţă la varianta "clasică" de email

Yahoo! renunţă la varianta clasică a emailului şi îi obligă pe utilizatorii acestui serviciu să treacă la noua variantă

04 iun, 2013 | ECONOMICA.net

Odată cu trecerea la noua variantă, clienţii trebuie să accepte anumite setări privind confidenţialitatea, mai precis, scanarea mailurilor pentru a genera pe pagina de email reclame relevante pentru fiecare utilizator în parte. Cine nu doreşte acest lucru poate seta mailul astfel încât să nu primească reclamele pe pagina de email.

De asemenea, pentru cine nu vrea să treacă la noua versiune există două variante: poate descărca Yahoo! Mail folosind IMAP sau renunţă la cont.

Trecerea la noul mail a început din data de 3 iunie.

Mai multe detalii despre cum se face trecerea la noua varianta Yahoo mail aici

În luna aprilie, Yahoo! a integrat în email  serviciul Dropbox ce permite încărcarea rapidă şi uşoară de ataşamente care pot avea o dimeniune mult mai mare în comparaţie cu ataşamentul standard.

Utilizatorii de Yahoo pot conecta contul de Dropbox cu cel de mail şi astfel pot ataşa usor orice fişier din Dropbox în orice email sau să salveze ataşamentele chiar în cotul de cloud.

Dacă ai nevoie să trimiţi ataşamente mai mari (funcţia standard a Yahoo permite doar 25%) tot ce trebuie să faci este să foloseşti funcţia drag and drop pentru a pune ataşamentul în email şi trimiteţi prin intermediul Dropbox.

Yahoo, care este cel de-al treilea serviciu de email din lume după Gmail şi Hotmail, a încercat să îmbunătăţească experienţa utilizatorilor permiţându-le să trimită ataşamente mai mari. Gmail are serviciul de cloud Google Drive, iar Hotmail are SkyDrive.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO