1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

Companii

Yahoo! va difuza gratuit şi fără abonament meciuri din NHL

Yahoo! a anunţat joi că a încheiat un acord cu Liga nord-americană de hochei pe gheaţă (NHL) pentru a difuza în direct meciuri din NHL, gratuit şi fără abonament, anunţă Agerpres.

10 mar, 2016 | Agerpres

Compania de internet a precizat că transmisia acestor meciuri va da ocazia ''unor oportunităţi de publicitate unice pentru mărcile care vor să fie în contact cu audienţa lor''.

Această ofertă nu se va adresa se pare într-o primă fază decât fanilor care locuiesc în Statele Unite.

Acest anunţ demonstrează eforturile făcute de Yahoo! pentru a-şi extinde parteneriatele în materie de sport, după difuzarea în streaming (adică în flux fără descărcare) pentru prima dată a unui meci din sezonul regulat din Liga de fotbal american (NFL) pe Yahoo! pe 23 octombrie anul trecut.

Noul serviciu urmează să fie lansat vineri, cu difuzarea în direct a ''Meciului zilei'' pentru fanii americani ai NHL.

Serviciul va transmite în direct până la patru meciuri de hochei pe săptămână şi va propune şi rezumate ale partidelor, ''Cele mai bune momente ale zilei'' şi ''Cele mai bune momente ale săptămânii'', cu cele mai frumoase acţiuni, cele mai frumoase goluri etc.

''Această alianţă ne permite să ne apropiem de obiectivul nostru de a propune fanilor un eveniment sportiv în direct în fiecare zi, pe Yahoo!, complet gratuit, fără să se ceară abonament sau autentificare'', a explicat Phil Lynch, vicepreşedintele parteneriatelor media la Yahoo!.

''Noi dorim să propunem cel mai bun conţinut original utilizatorilor noştri şi partenerilor noştri publicitari, iar conţinutul premium al NHL este o excelentă completare pentru catalogul nostru de programe în direct şi la cerere'', a adăugat el.

Yahoo! are un parteneriat şi pentru difuzarea conţinutului Ligii nord-americane de baseball (MLB) şi cu PGA Tour pentru competiţiile de golf.

Antrepriza californiană, aflată în scădere, încearcă să se diversifice pentru a se relansa, săptămâna trecută anunţând lansarea unei platforme care va retransmite competiţii de jocuri video, denumite Yahoo! Esports.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO