1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Yahoo va prezenta în următoarele luni îmbunătăţiri ale serviciului de căutare

 Directorul general al Yahoo, Marissa Mayer, va prezenta în următoarele luni îmbunătăţiri ale serviciului de căutare, pentru acces mai uşor la informaţii de pe dispozitive mobile, intensificând eforturile de a ajunge din urmă Google, relatează Bloomberg

09 mai, 2013 | Mediafax

"Avem în pregătire lucruri foarte cool, pe care le vom anunţa şi lansa în următoarele luni", a declarat Laurie Mann, vicepreşedinte pentru cercetare, în primul interviu acordat de la numirea sa în funcţie, în luna februarie.

Unele dintre modificări sunt dezvoltate în colaborare cu Microsoft, cu care Yahoo are un acord de parteneriat în domeniul serviciilor de căutare, iar altele sunt realizate doar de Yahoo.

Mayer, director general al Yahoo din iulie anul trecut, vrea să relanseze creşterea companiei concurând mai intens Google, pe o piaţă a publicităţii prin intermediul serviciilor de căutare în valoare de 19,8 miliarde de dolari.

Şefa Yahoo vrea totodată să profite cât mai mult de pe urma parteneriatului pe zece ani cu Microsoft, după o încercare nereuşită de a renunţa la colaborare.

Înainte de a veni la Yahoo, Mayer a contribuit la transformarea Google în cel mai mare operator al unui motor de căutare la nivel mondial.

Potrivit EMarketer, Google a atras anul trecut 73% din veniturile din publicitate prin serviciile de căutare, pe piaţa de profil din SUA.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO