Yango lansează noul serviciu Premium în Bucureşti

Aplicația de ride-hailing Yango introduce începând de astăzi noul serviciu Premium în București, în completarea opțiunilor Econom, Confort și Taxi. Noua categorie permite pasagerilor să călătorească cu mașini din clasa premium, precum Mercedes-Benz Clasa E și Clasa S, Audi A6 și A8 sau BMW Seria 5 și Seria 7.
Economica.net - vin, 13 dec. 2019, 10:15
Yango lansează noul serviciu Premium în Bucureşti

În ceea ce privește șoferii, aceștia vor fi atent selecționați, dintre cei cu un rating mare în aplicație, vor avea o ținută elegantă și vor întâmpina pasagerii deschizându-le ușa la urcarea în vehicul. În plus, vor consulta întotdeauna preferințele pasagerilor legate de muzica pe care vor să o asculte în timpul cursei sau rutele pe care le preferă pentru a ajunge la destinație.

„În urma feedback-ului primit de la utilizatorii noștri, am observat o cerere mare pentru acest tip de serviciu, atât din partea clienților business, care au nevoie de mobilitate și servicii la cele mai înalte standarde de calitate pentru întâlnirile de afaceri, cât și de la cei care au un eveniment important în viața lor sau, de ce nu, vor o notă de lux în timpul unei zile obișnuite. Utilizatorii Yango care aleg cursele Premium vor beneficia de mașini din clasa superioară, dotate cu tot confortul, dar și șoferi atenți la fiecare detaliu, care le vor asigura o călătorie impecabilă”, declară Andrei Voicu, Regional Manager al Yango în România.

Cursele comandate prin noua opțiune Premium pornesc de la un tarif de 20 lei. De exemplu, o cursă de la Piața Unirii până în Cartierul Francez va costa în jur de 39 lei, în timp ce o călătorie din AFI Cotroceni Mall către cartierul Primăverii costă circa 35 lei.

Pe lângă noua categorie Premium, clienții Yango pot beneficia în continuare de serviciile Econom – care oferă călătorii la prețuri începând de la 5 lei, Confort – călătorii selecte ce pornesc de la 15 lei sau Taxi – comenzi operate de companii de taxi partenere.

Te-ar mai putea interesa și
Parlamentul din Hong Kong a aprobat noua lege privind securitatea naţională
Parlamentul din Hong Kong a aprobat noua lege privind securitatea naţională
Parlamentul local al Hong Kong-ului, Consiliul Legislativ, a votat în unanimitate marţi o nouă lege asupra securităţii naţionale, ce prevede închisoarea pe viaţă pentru infracţiuni precum......
Legea care modifică regimul juridic al prosumatorilor ar putea intra în vigoare într-o lună – senator
Legea care modifică regimul juridic al prosumatorilor ar putea intra în vigoare într-o lună – senator
Legea care modifică regimul juridic al prosumatorilor ar putea intra în vigoare într-o lună, în prezent aflându-se ...
Şeful Airbus spune că problemele de la Boeing sunt un element negativ pentru întreaga industrie
Şeful Airbus spune că problemele de la Boeing sunt un element negativ pentru întreaga industrie
Constructorul aeronautic european Airbus nu se bucură de problemele tehnice cu care se confruntă rivalul american Boeing, ...
Companiile româneşti au manifestat o rezistenţă peste aşteptări în faţa încetinirii creşterii economice – Sondaj BEI
Companiile româneşti au manifestat o rezistenţă peste aşteptări în faţa încetinirii creşterii economice – ...
Companiile româneşti au manifestat o rezistenţă peste aşteptări în faţa încetinirii creşterii economice şi prioritizează ...