Inteligența artificială în predicții crypto: yPredict – una dintre cele mai virale platforme crypto de inteligență artificială (P)

Deși investițiile crypto deseori au înregistrat o rată înaltă de succes, totuși, de fiecare dată aceste investiții presupun anumite riscuri și provocări. Chiar și cei mai experimentați investitori care înțeleg fundamentele macro și crypto și analiza tehnică nu pot avea asigurarea că vor înregistra un succes la fiecare tranzacționare.
Ion Dobreanu - joi, 15 iun. 2023, 15:30
Inteligența artificială în predicții crypto: yPredict - una dintre cele mai virale platforme crypto de inteligență artificială (P)

Vestea bună este că în curând investitorii vor putea folosi un nou instrument util care le va îmbunătăți procesul de analiză, și anume inteligența artificială. Până acum, inteligența artificială a demonstrat că este capabilă să prezică mișcările de pe piețele financiare.

Un studiu recent a arătat cum modelele lingvistice mari (LLM) bazate pe învățarea automată și care stau la baza inteligenței artificiale, cum ar fi ChatGPT, îi permit să prezică mișcările prețului monedelor. Instrumentele inteligenței artificiale au capacitatea de a analiza date uriașe privind prețurile de pe piață cu scopul de a identifica tendințele pe care ochiul uman le-ar putea omite. În acest mod, modelele bune oferă investitorilor un avantaj important pe piață.

Din acest motiv, nu este de mirare că noul proiect de criptomonede bazat pe inteligența artificială a stârnit un interes masiv în spațiul crypto. yPredict este o platformă lansată recent care va revoluționa tranzacționările crypto. Mai mult, yPredict este și o platformă de informații despre piețele și criptomonedele disponibile, dar și un sistem de predicție a prețurilor criptomonedelor.

Platforma susține că investitorii vor putea utiliza sistemul de predicție a prețurilor crypto gratuit și nu va fi nevoie de autentificare pentru a urmări toate datele. Potrivit unor observatori, instrumentele de analiză a datelor interne vor ajuta investitorii să identifice următorul proiect crypto cu cele mai mari șanse de câștig.

Cumpărați yPredict

yPredict: platformă de ultimă generație

yPredict este o platformă de ultimă generație de predicție și tranzacționare crypto care oferă investitorilor posibilitatea de a identifica cele mai profitabile criptomonede. La baza platformei au fost folosite modele de predicție de ultimă oră și informații despre date create de unii dintre cei mai buni dezvoltatori de inteligență artificială și cuanți.

Experții în tranzacționări vor putea câștiga venituri recurente dacă vor oferi modelele lor de predicții sau de analiză a datelor sub formă de semnale de tranzacționare, la care se vor putea abona investitorii. yPredict își propune să ofere investitorilor săi un avantaj colosal pe piață. Conform documentului tehnic, versiunea completă a platformei sale de analiză, depozit și piață va fi lansată până la sfârșitul anului 2023.
Investitorii care sunt interesați de acest nou proiect și își doresc să verifice platforma în faza sa timpurie, pot să se înscrie în lista de așteptare pentru testarea versiunii beta.

yPredict: cumpărați token-ul $YPRED în pre-vânzare

Pentru a putea finanța dezvoltarea proiectului, yPredict a lansat pre-vânzarea token-ului nativ al platformei $YPRED, obținând până acum 1,88 milioane de dolari. Proiectul se află acum în cea de-a șasea etapă a pre-vânzării, în care prețul token-ului $YPRED va crește de la 0,07 la 0,09 dolari.

Noii investitorii au parte de multe avantaje, deoarece token-ul $YPRED va fi listat pe bursele publice la 0,12 dolari în acest an, pentru câștiguri pe hârtie de 33%. Cu toate acestea, observând ritmul în care token-ul se epuizează, investitorii interesați trebuie să se grăbească pentru a nu rata această șansă.

Plafonul maxim al proiectului este de 6,5 milioane de dolari, care se așteaptă să fie atins în câteva săptămâni odată ce pre-vânzarea va continua să crească. Cele 33% de câștig pe care le pot obține investitorii dacă intră acum în proiect ar putea fi un venit nesemnificativ în comparație cu creșterea token-ului în viitor.

Analiștii din spațiul crypto prezic un potențial uriaș pentru yPredict și token-ul $YPRED, luând în considerare interesul tot mai mare al investitorilor de a apela la inteligența artificială pentru date și informații despre tranzacționare. Jacob Crypto Bury, un analist britanic popular de start-up-uri criptografice și pre-vânzări, consideră că yPredict este o “bijuterie cu capitalizare redusă a pieței”, token-ul său având un potențial de creștere de 10 ori mai mult.

Cumpărați yPredict

Te-ar mai putea interesa și
Rompetrol Well Services face lucrări la sonde geotermale pentru încălzire în Danemarca și vrea să se extindă în acest business în Europa
Rompetrol Well Services face lucrări la sonde geotermale pentru încălzire în Danemarca și vrea să se extindă în acest ...
Rompetrol Well Services, divizia de de servicii a grupului Rompetrol (KMG International), a câștigat un contract pentru servicii la sonde geotermale în Danemarca, arată compania într-o informare......
Teodora Petkova, șefa UniCredit pe Europa Centrală de Sud Est: Strategia regională a UniCredit prevede simplificarea structurii băncii și repoziționarea ei ca lider în Europa. Creșterea nu exclude noi achiziții
Teodora Petkova, șefa UniCredit pe Europa Centrală de Sud Est: Strategia regională a UniCredit prevede simplificarea structurii ...
Șeful UniCredit pe Europa Centrală și de Est, Teodora Petkova, arată că strategia de dezvoltare a băncii se bazează ...
Renault Scenic E-Tech a câștigat ediția din 2024 a competiției Best Electric Car in Romania
Renault Scenic E-Tech a câștigat ediția din 2024 a competiției Best Electric Car in Romania
Juriul competiției Best Electric Car in Romania a decis că modelul Renault Scenic E-Tech este mașina care merită trofeul ...
Lanțul de saloane de frumusețe și coafură GETT’S a înregistrat o cifră de afaceri de 3,4 milioane de euro în 2023 și annță deschiderea unei noi unități de lux
Lanțul de saloane de frumusețe și coafură GETT’S a înregistrat o cifră de afaceri de 3,4 milioane de euro în 2023 ...
GETT’S, una dintre cele mai mari rețele în domeniul frumuseții și al coafurii în România pentru segmentul de 4 si ...