1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Zgonea: Parlamentul nu poate interveni în activitatea ASF

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat luni că Parlamentul nu reglementează salarizarea de la regii sau autorități naționale și nu poate interveni în activitatea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

17 feb, 2014 | Agerpres

"Parlamentul nu reglementează la nicio regie sau autoritate salarizarea. Noi votăm bugetul de stat, în buget nu sunt stabilite salariile autorităților naționale. Dacă oamenii care lucrează în această piață, de 20 de miliarde, au o problemă cu comisioanele se pot muta în alte piețe. Deocamdată piața este favorabilă, în România sunt foarte multe companii care lucrează, piața pensiilor private este foarte bună, piața valorilor mobiliare este una în creștere, la asigurări sunt reglementări făcute. În acest moment, Parlamentul României nu poate interveni în activitatea unei autorități dacă nu are instrumente care sunt stabilite prin lege", a spus Zgonea, la Palatul Parlamentului, întrebat ce părere are despre salariile angajaților ASF.

În privința fostei sale soții, care lucrează la ASF, Zgonea a precizat că a încetat raporturile de familie de acum nouă ani și nu știe cum a fost promovată acolo.

"Pentru că poartă numele de Zgonea trebuie să fie blamată? Dacă dumneavoastră considerați că este oportun, că divorțați și purtați fostul nume, atunci blamați-o și pe fosta mea soție. Eu nu am ce să-i reproșez", a spus Zgonea.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO