1EUR = 4.8372 RON | Bucureşti 35 º

Companii

ZRP asistă TTS Group în tranzacţia cu IFC

Societatea de avocatură Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) a asistat grupul Transport Trade Services (TTS) specializat în transport naval, în cadrul procedurii de negociere şi semnare a contractului de investiţie de tip private equity cu International Finance Corporation (IFC), membră a Grupului Băncii Mondiale.

Grupul Băncii Mondiale este format din cinci instituţii financiare internaţionale: Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, Asociaţia Internaţională de Dezvoltare, Agenţia de Garantare Multilaterală a Investiţiilor, Centrul Internaţional de Reglementare a Diferendelor din Domeniul Investiţiilor şi Corporaţia Financiară Internaţională (IFC).

Investiţia IFC, realizată prin majorarea cu 10% a capitalului social al TTS, vizează îmbunătăţirea şi extinderea serviciilor de transport şi logistică a grupului în România, mai ales a operaţiunilor derulate de-a lungul bazinului dunărean.

Proiectul a fost demarat in anul 2011 iar contractul a fost încheiat în urma negocierilor derulate pe parcursul mai multor luni.
Avocaţii ZRP au acordat asistenţă juridică în cadrul procedurii de due dilligence, în negocierea documentelor tranzacţiei şi în implementarea post-semnare a acestora.

„Mandatul a fost unul complex prin prisma arhitecturii contractuale sofisticate şi a echipelor pluridisciplinare implicate. Provocarea principală a proiectului a constat în armonizarea intereselor părților cu mecanismele contractuale specifice unei astfel de tranzacții”, a declarat Cătălin Micu (foto), managing associate al ZRP.

Echipa de avocaţi de la Zamfirescu Racoti Predoiu implicată în această tranzacţie a fost formată din Ioana Racoţi – senior partner, Cătălin Micu – managing associate, Iuliana Negoiţă – senior associate şi Mădălina Ivan, associate.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO