Zyxel numește un nou director de marketing pentru zona Europa, Orientul Mijlociu și Africa

Cel mai important furnizor de rețelistică bazată cloud, Zyxel Networks, anunță astăzi prin intermediul unui comunicat că l-a numit pe Kevin Drinkall în funcția de director de marketing și strategie GTM pentru regiunea EMEA. Numirea vine pe măsură ce Zyxel Networks își continuă strategia de creștere în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.
Ion Dobreanu - mie, 18 mai 2022, 16:44
Zyxel numește un nou director de marketing pentru zona Europa, Orientul Mijlociu și Africa

Cu o experiență de peste 20 de ani în sectorul tehnologiei, Kevin Drinkall aduce o mulțime de cunoștințe din industrie în noua sa poziție. După ce s-a alăturat echipei Zyxel Networks în 2015 ca Technical Presales Engineer, el s-a orientat spre lumea dezvoltării pieței când a fost numit director de dezvoltare de marketing EMEA al Zyxel pentru soluții wireless și cloud pentru enterprise.

Odată cu debutul în noua sa funcție, Drinkall a condus lansarea noii campanii „Just Connect”, care prezintă puterea platformei centralizate de management bazate pe cloud a Zyxel, Nebula Together, care le permite utilizatorilor să configureze, să monitorizeze și să gestioneze o gamă largă de soluții wireless, cu fir, de securitate și acces wireless fix într-un singur centru de control gestionat centralizat.

„Zyxel și-a creat o reputație excelentă în rândul clienților și distribuitorilor din întreaga Europă datorită calității din gama noastră de soluții de rețelistică și a nivelului excelent de suport disponibil clienților noștri. Ne propunem în permanență să îmbunătățim în permanență soluțiile pe care le oferim utilizatorilor SOHO, startup-urilor, întreprinderilor mici și mari, soluțiile de rețea de care au nevoie.

Sunt încântat să pășesc în poziția de director de marketing EMEA în această perioadă interesantă din călătoria Zyxel, pe măsură ce continuăm să lucrăm cu clienții noștri pentru a oferi soluții intuitive și puternice de rețea în cloud pentru a le oferi noi oportunități de dezvoltare a business-ului”, a declarat la numirea sa în funcție, Kevin Drinkall.

Despre rețelele Zyxel

Zyxel Networks oferă soluții de rețea și securitate de top pentru utilizatorii din mediul business și casnici. Soluția sa de rețea cloud Nebula simplifică călătoria către o rețea sigură și fiabilă și protejează fără probleme utilizatorii de amenințările la adresa securității rețelei. Zyxel colaborează cu rețeaua sa de parteneri pentru a deservi peste un milion de afaceri pe 150 de piețe, cu peste 100 de milioane de dispozitive de conectare.

Te-ar mai putea interesa și
Vodafone lansează platforma EasyTech cu noi game de produse IoT și gadgeturi, iar clienții vor beneficia și de servicii precum buyback sau plata în rate
Vodafone lansează platforma EasyTech cu noi game de produse IoT și gadgeturi, iar clienții vor beneficia și de servicii ...
Vodafone lansează platforma comercială EasyTech, care aduce o gamă extinsă de produse atât în magazinul online, cât și în magazinele fizice, cu noi dispozitive, de la electronice și......
România se grăbește să stocheze gaze. Jumătate din producția internă de acum se înmagazinează
România se grăbește să stocheze gaze. Jumătate din producția internă de acum se înmagazinează
Astăzi, se înmagazinează pentru iarnă jumătate din producția internă de gaze a țării, în condițiile în care gradul ...
O nouă creştere, noi recorduri pentru ROBOR – 5.07.2022
O nouă creştere, noi recorduri pentru ROBOR – 5.07.2022
ROBOR creşte şi marţi, 5 iulie 2022, şi atinge noi recorduri.
CFR Călători, despre căldura din trenuri: Instalațiile de climatizare nu mai pot funcționa optim la peste 35°C
CFR Călători, despre căldura din trenuri: Instalațiile de climatizare nu mai pot funcționa optim la peste 35°C
CFR Călători a anunțat marți că instalațiile de climatizare din trenuri nu mai pot atinge valorile de regim optim de ...