Se modifică pe şest Loteria fiscală. Vor doar 100 de câştigători la fiecare extragere

Comisia de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor a adoptat un raport care admite unele amendamente propuse de către guvern la Ordonanţa care legiferează Loteria fiscală. Unul dintre amendamente prevede ca numărul căştigătorilor să fie limitat la 100 pentru fiecare extragere în parte. 
Economica.net - mar, 19 mai 2015, 09:50
Se modifică pe şest Loteria fiscală. Vor doar 100 de câştigători la fiecare extragere

Asta înseamnă că premiul de 1 milion de lei va fi împărţit la maximum 100 de persoane, adică un premiu minim de 10.000 de lei, pentru un bon câştigător.

Un alt amendament adoptat prevede ca fiecare persoană care are unul sau mai multe bonuri câştigătoare să meargă să le înregistreze la ANAF, unde va primi un număr de ordine. După expirarea termenului, dacă sunt maximum 100 de bonuri câştigătoare, premiul de un milion de lei va fi împărţit, în mod egal, la toţi cei înscrişi.

„Dacă numărul bonurilor câştigătoare înscrise este mai mare de 100, va avea loc o nouă extragere aleatorie”, a spus Attila Gyorgy, secretar de stat de la Ministerul Finanţelor, fără a preciza ce înseamnă o extragere aleatorie.

Ordonanţa Loteriei bonurilor a fost retrimisă din plen Camerei Deputaţilor pentru un nou raport, la cererea guvernului, care a propus o serie de modificări.

Prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale, organizată pe 13 aprilie, a atras 18.215 de cereri de revendicare a premiului, cele mai multe în Bucureşti (2.348) şi Cluj (1.025), la polul opus situându-se judeţele Călăraşi (113) şi Giurgiu (105). În Vaslui, au fost în jur de 500. Valoarea premiului a ajuns astfel la 54,90 lei, pentru fiecare bon castigator.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea de miercurea viitoare, a declarat ministrul Economiei, Marton Nagy, într-o......
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. 160 de ani în care i-a reconfirmat constant poziția ...