Are 125 de ani! Cum arată şi cât costă cel mai vechi apartament scos la vânzare în Bucureşti

Cel mai vechi apartament din Bucureşti scos la vânzare se alfă în pe strada Nicolae Filipescu, în apropiere de staţia de metrou Univesitate, potrivit datelor furnizate de portalul imobiliare.ro la solicitarea ECONOMICA.NET.
Economica.net - mie, 09 oct. 2013, 21:04
Are 125 de ani! Cum arată şi cât costă cel mai vechi apartament scos la vânzare în Bucureşti

Locuinţa se regăseşte în oferta agenţiei Klauss & Partners din luna mai a acestui an. Apartamentul are patru camere şi se află într-o vilă construită în 1888, încadrată în clasa III – Urgenţă 3 (n.r. – clădirile pot suferi avarii minore în cazul unui seism. Poate cădea tencuiala, pot apărea fisuri şi crăpături la pereţi, fără ca viaţa locatarilor să fie pusă în pericol).

Apartamentul are patru camere, două băi şi suprafaţă utilă de 100 mp. Preţul este de 130.000 de euro. Reprezentantul agenţiei ne-a declarat că apartamentul nu se pretează pentru locuit, dar a fost închiriat pentru spaţii de birouri. 

Următoarele apartamente vechi fac parte tot din imobile construite la sfârşitul secolului al XIX. Un apartament cu trei camere dintr-o vilă din zona Parcului Cişmigiu construită în anul 1888. Locuinţa are o suprafaţă utilă de 86 mp, iar preţul cerut este de de 90.000 de euro. Click aici pentru a vedea anunţul. 

Reprezentantul agenţiei ne-a declarat că imobilul nu este inclus pe lista clădirilor cu bulină şi că de obicei, cumpărătorii de clădiri vechi, chiar şi cu bulină, sunt cei care fie vor să renoveze, fie ştiu că imobilul urmează a fi consolidat. 

Un alt apartament, cu şase camere şi cu o suprafaţă utilă de 140 de mp este scos la vânzare la preţul de 220.000 de euro. Locuinţa se află într-un imobil construit în 1890 din zona Parcul Carol. Click aici pentru a vedea anunţul. 

Pe locul patru se află un apartament dintr-un imobil construit în 1890, din zona Parcului Cişmigiu, la parter. Locuinţa are patru camere şi o suprafaţă utilă de 115 mp, iar preţul este de 125.000 de euro. Click aici pentru a vedea anunţul. 

Pe locul cinci se află un apartament construit dintr-o clădire din 1890 din zona Universitate. Locuinţa are patru camere şi o suprafaţă utilă de 148 mp. Preţul este de 210.000 de euro. Click aici pentru a vedea anunţul. 

NOTĂ: Informaţiile ne-au fost furnizare de portalul www.imobiliare.ro în funcţie de anul construcţiei trecut în anunţul de vânzare de către agenţiile imobiliare. 

Te-ar mai putea interesa și
Cultura grâului de toamnă, afectată de secetă în Moldova, Dobrogea, Oltenia şi Muntenia şi local în Transilvania
Cultura grâului de toamnă, afectată de secetă în Moldova, Dobrogea, Oltenia şi Muntenia şi local în Transilvania
Cultura grâului de toamnă este afectată de secetă pedologică moderată şi puternică în Moldova, Dobrogea, Oltenia şi Muntenia, precum şi local în estul şi sudul Transilvaniei, potrivit......
Franţa cere retailerilor să notifice cumpărătorii cu privire la reducerea dimensiunii produselor fără o reducere corespunzătoare a preţurilor
Franţa cere retailerilor să notifice cumpărătorii cu privire la reducerea dimensiunii produselor fără o reducere corespunzătoare ...
Retailerii francezi vor trebui să notifice cumpărătorii cu privire la reducerea dimensiunii produselor fără o reducere ...
Geely vinde acţiuni Volvo în valoare de 1,32 miliarde de dolari
Geely vinde acţiuni Volvo în valoare de 1,32 miliarde de dolari
Acţiunile producătorului suedez de camioane Volvo AB au scăzut vineri cu 5,9%, după ce grupul chinez Geely şi-a vândut ...
BCE va ordona UniCredit să îşi reducă afacerile cu Rusia
BCE va ordona UniCredit să îşi reducă afacerile cu Rusia
Banca Centrală Europeană urmează să ordone grupului bancar italian UniCredit să îşi reducă afacerile cu Rusia, pe ...