Cele mai bune căşti intra-auriculare fără fir: alternativele reale la Apple AirPods

Publicaţia TechRadar a făcut un top al celor mai bune căşti intra-auriculare fără fir de pe piaţă, un segment în care cele mai cunoscute căşti sunt AirPods de la Apple. 
Economica.net - sâm, 07 iul. 2018, 07:30
Cele mai bune căşti intra-auriculare fără fir: alternativele reale la Apple AirPods

Să fim oneşti: nimeni nu iubeşte firele şi cablurile. Mai ales cele de la căşti – se tot încurcă prin buzunare, se prind în fermoare sau te plesnesc peste gât când faci mişcare. Am fi renunţat la ele demult, dacă puteam, însă calitatea sunetului şi designul celor wireless nu erau la acelaşi nivel cu cele cu fir.

Astăzi, însă, următorul pas pare posibil. Dacă sunteţi gata „să tăiaţi cordonul”, vă prezentăm următoarea selecţie de modele, făcută de TechRadar, unde găsiţi şi review-uri complete pentru fiecare în parte.

 

1. Jabra Elite 65t

Una dintre cele mai bune perechi de căşti pe care le puteţi cumpăra.

Dacă doriţi o pereche de căşti intra-auriculare de calitate înaltă, cu adevărat wireless, şi care să nu fie Apple AirPods, atunci Jabra Elite 65t ar trebui să fie în capul listei.

Căştile oferă un aspect subtil, matur şi o conexiune wireless solidă, ceea ce nu este întotdeauna cazul căştilor cu adevărat wireless. În plus, sună excelent în comparaţie cu concurenţa.

Costă de la 137 de euro, au o durată de viaţă a bateriei şi o calitate a sunetului excelentă,  pe de altă parte nu au foarte multe opţiuni pentru vârfurile din cauciuc ce intră în ureche şi au rezistenţă scăzută la apă.

(w500) Jabra Elit

 

2. Jabra Elite Sport

Dacă sunteţi tipul mai atletic, căştile Jabra Elite Sport sunt, în acest moment, cele mai bune de pe piaţă pentru alergători şi alte tipuri de sportivi. Au inclusiv un senzor pentru monitorizarea pulsului pe casca dreaptă.

O aplicaţie Jabra permite urmărirea detaliată a exerciţiilor. O caracteristică extrem de importantă este faptul că nu joacă în urechi, ci se simt ca şi cum ar fi personalizate pe mărimea urechii. Ca rezultat izolarea sunetului este excelentă, iar căştile stau foarte sigur în urechi.

Costă de la 163 de euro.

(w500) Jabra Elit

 

3. Optoma NuForce BE Free5

O pereche de căşti foarte bune, entry-level, cu câteva probleme.Costă cam 100 de dolari şi au un design mai bun decât alte căşti din serie, BE Free8, şi chiar sună mai bine. Cu toate acestea, au probleme de conexiune uneori, iar controalele sunt frustrante.

(w500) Optoma NuF

 

4. Sony WF-SP700N

O pereche de căşti wireless, primele cu adevărat fără fir de la Sony, care sunt confortabile şi rezistă la transpiraţie. Pe de altă parte, nu au o claritate senzaţională şi nici nu izolează foarte bine zgomotul.

Nu le-am văzut la vânzare şi, ca atare, nu putem oferi un preţ. Varianta Sport costă în jur de 200 de euro în Europa.

(w500) Sony WF-SP

 

5. Optoma NuForce BE Free8

O pereche de căşti cu un preţ care începe de la 113 euro. Calitatea materialelor lasă de dorit iar sunetul are ocazional „bâlbe”, însă calitatea sunetului este bună, izolează zgomotul foarte bine şi au o durată de viaţă a bateriei de 16 ore.

(w500) Optoma NuF

Te-ar mai putea interesa și
Grindeanu: România are, de astăzi, peste 1.091 kilometri de autostradă și de drum expres în circulație
Grindeanu: România are, de astăzi, peste 1.091 kilometri de autostradă și de drum expres în circulație
Rețeaua de autostrăzi și drumuri expres în exploatare a României a ajuns la peste 1.091 de kilometri, transmite pe pagina proprie ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. Amintim că joi a......
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul însă a scăzut
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul ...
Consiliul director al Grupului Lavazza a aprobat declarațiile financiare consolidate la 31 decembrie 2023 și a anunțat ...
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei ...
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...