Cele mai proaste nume de telefoane din istorie

Dacă cei mai mulţi dintre producătorii de maşini par să fi înţeles cât este de important numele ales pentru un model nou, se pare că producătorii de telefoane mobile fac destul de des alegeri neinspirate în acest sens.
Economica.net - mie, 17 oct. 2012, 10:07
Cele mai proaste nume de telefoane din istorie

În timp ce o parte din companiile IT sunt tot mai tentate să aleagă nume complicate, o altă parte e obsedată de flori, pomi sau mâncăruri.

Pentru că numărul celor cu nume prost alese este tot mai mare, iată că cei de la PC Mag au făcut şi un top 10 al telefoanelor cu cea mai neinspirată denumire.

Panasonic Eluga

Eluga? Cei de la Panasonic au făcut o alegere total neispirată atunci când au ales să pună acestui gadget un nume care nu transmite absolut nimic, ba mai mult, trebuie să recunoaştem că nu este deloc plăcut auzului.

 

Acer Liquid Glow

De ce ai numi un telefon tocmai aşa, se întreabă sursa citată. Liquid Glow nu este nici pe departe un nume care să atragă clienţii, ci poate doar să îi amuze.

 

Galaxy S II, Epic 4G Touch

Numele este mult prea complicat, virgula făcând parte oficial din denumirea acestuia. Ba mai mult, gadget-ul precizat nu este singurul cu un nume prea lung, tot aici putând fi inclus şi Galaxy Victory 4G LTE.

 

Casio G’zOne Ravine 2

Pe lângă faptul că telefonul nu impresionează deloc, se pare că oficialii companiei au vrut să ilustreze acest lucru încă din numele ales. Sună rece, complicat si greu de reţinut.

 

LG Cookie Smart

LG are deja o istorie în a alege nume de mâncăruri, precum Chocolate. Chiar dacă femeile tind să aprecieze aceste denumiri, bărbaţii nu sunt tocmai de acord.

Citeste si: Cele mai proaste smartphone-uri din lume. TOP 3

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...