Minivacanţă de 1 Mai: Ce oferte găsesc turiştii pe Valea Prahovei

Unităţile de cazare din staţiunile de pe Valea Prahovei oferă turiştilor care doresc să îşi petreacă aici minivacanţa de 1 Mai pachete la preţuri speciale care pornesc de la câteva zeci de lei, unele dintre acestea incluzând şi programe specifice unui veritabil '1 Mai muncitoresc'.
Economica.net - mar, 21 apr. 2015, 11:04
Minivacanţă de 1 Mai: Ce oferte găsesc turiştii pe Valea Prahovei

Mii de turişti sunt aşteptaţi să îşi petreacă minivacanţa de 1 Mai în Sinaia, Buşteni şi Azuga, unde mai multe hoteluri şi pensiuni au pregătit preţuri speciale pentru pachetele destinate acestei perioade.

Potrivit datelor furnizate de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, tarifele pornesc de la câteva zeci de lei, în funcţie de clasarea unităţilor de cazare şi de facilităţile oferite, şi ajung la câteva sute de lei.

Astfel, în Sinaia, care este cea mai mare staţiune de pe Valea Prahovei, un hotel de patru stele are o ofertă de 380 lei/persoană/sejur în cameră dublă care include trei nopţi de cazare cu mic dejun bufet suedez, cină românească şi foc de tabără de 1 Mai, ţuică fiartă şi vin fiert sau bere rece, acces gratuit la fitness, saună, jacuzzi, internet wireless, cameră de joacă pentru copii, karaoke, biliard şi tenis de masă.

În aceeaşi staţiune, un hotel de trei stele are în ofertă pachete turistice de 1 Mai la preţuri cuprinse între 340 lei/ persoană/ sejur şi 650 de lei/ persoană/ sejur. Pachetele includ două şi trei nopţi de cazare, mic dejun bufet suedez, welcome drink în barul de zi şi ‘Muncim şi cântăm la o seară de karaoke’ pentru sejururile de trei zile, cină barbeque de 1 Mai-‘Muncim la un grătar în aer liber’, cină cu program artistic în seara de 2 mai şi acces la centru SPA drept recompensă pentru toţi ‘muncitorii’.

O vilă de trei stele oferă turiştilor un pachet cu trei nopţi de cazare în cameră dublă, mic dejun, barbeque, foc de tabără, muzică şi tombolă la tariful de 340 lei/ persoană/sejur, în timp ce o vilă clasată la două stele oferă cazare la preţuri între 80 de lei şi 100 de lei/cameră dublă/noapte, în funcţie de numărul de nopţi.

Turiştii care îşi vor petrece minivacanţa de 1 Mai la Buşteni pot opta pentru o pensiune de patru stele unde vor plăti 225 lei/ persoană/ sejur în cameră dublă standard, tariful incluzând trei nopţi de cazare, mic dejun, welcome drink, momente de relaxare la centrul SPA, internet wireless şi parcare gratuită.

Tot aici, o pensiune de trei stele are pachete la preţuri de la 65 de lei/persoană/noapte în cameră dublă cu demipensiune, în timp ce o altă unitate, clasată cu două stele, oferă cazare la 80 de lei pe noapte, toată pensiunea putând fi închiriată cu 400 de lei pe noapte.

O altă pensiune de trei stele promite turiştilor un 1 Mai de neuitat, aceştia plătind 299 lei /persoană /sejur, în tarif fiind incluse trei nopţi de cazare, mic dejun, un ‘grătar gigant de 1 Mai’ şi muzică de petrecere asigurată de un DJ. Cei care vor alege această unitate de cazare pot beneficia, contra cost, şi de acces la centru SPA sau excursii cu maşini de teren.

În Azuga sunt mai puţine unităţile de cazare care au oferte speciale de 1 Mai.Astfel, un hotel de patru stele are un pachet turistic la 125 de euro/persoană/sejur în cameră dublă, preţul incluzând trei nopţi de cazare, mic dejun, cină festivă tradiţională de primăvară în data de 1 Mai, grătar, foc de tabără, muzică live, petrecere în restaurant şi acces la centrul SPA.

În aceeaşi staţiune, un hotel de cinci stele oferă, pentru 81 euro/noapte/ cameră dublă, cazare, acces la centru SPA, loc de joacă pentru copii, parcare, internet şi, opţional, cină de 1 Mai (24 euro/ persoană- meniu prestabilit) şi mic dejun (19 euro/ persoană).

Iubitorii sporturilor de iarnă vor putea schia de 1 Mai, în condiţii excelente, pe pârtiile de altitudine din Sinaia unde, momentan, stratul de zăpadă are o grosime de până la 1,60 metri.

Te-ar mai putea interesa și
Burduja: România are cel mai mic preţ din regiune la energie electrică
Burduja: România are cel mai mic preţ din regiune la energie electrică
România are un preţ la energie electrică cel mai mic din regiune, fiind un efect al investiţiilor în "energie verde, în regenerabile", a declarat ministrul Energiei, Sebastian Burduja....
Unii producători auto germani sunt afectaţi de prăbuşirea podului din Baltimore
Unii producători auto germani sunt afectaţi de prăbuşirea podului din Baltimore
Prăbuşirea podului Francis Scott Key din Baltimore are efecte diferite asupra producătorilor de automobile din Germania, ...
Aderare parțială Schengen – Despescu, MAI: Pasagerii nu au nicio obligaţie suplimentară, acestea sunt exclusiv în sarcina autorităţilor
Aderare parțială Schengen – Despescu, MAI: Pasagerii nu au nicio obligaţie suplimentară, acestea sunt exclusiv ...
Chestorul general de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a afirmat, joi, că, începând cu ziua de duminică, ...
Grecia: Băncile se pregătesc să plătească acţionarilor dividende pentru prima dată din 2008
Grecia: Băncile se pregătesc să plătească acţionarilor dividende pentru prima dată din 2008
Banca Centrală Europeană va permite băncilor elene să-şi recompenseze acţionarii pentru prima dată din 2008, după ...