UPDATE Problemele din reţeaua mobilă a Telekom au fost remediate

Probleme în reţeaua mobilă a Telekom România, vineri începând cu ora 10:40. Semnalul a fost picat timp de aproximativ jumătate de oră, iar apoi au continuat să fie probleme cu conexiunea la reţea. Acestea au fost remediate integral după cinci ore. Reprezentanţii Telekom România au precizat iniţial, pentru ECONOMICA.NET, că utilizatorii ar putea avea probleme cu serviciile de date 3G în anumite zone din ţară din cauza unor lucrări tehnice, iar problemele vor fi remediate în cel mai scurt timp. 
Economica.net - vin, 17 iun. 2016, 08:52
UPDATE Problemele din reţeaua mobilă a Telekom au fost remediate

UPDATE 15:45 – noi precizări Telekom România

„Problemele care au afectat în cursul zilei de vineri serviciile 3G au fost remediate, iar reţeaua funcţioneaza în conditii normale”, au anunţat reprezentanţii Telekom România.

UPDATE 12:05 – precizări oficiale Telekom România

În prezent, semnalul de voce funcţionează în reţeaua Telekom, însă datele mobile par să fie încă picate, pentru clienţii cu telefoane 3G. Mai mulţi cititori ECONOMICA.NET din Bucureşti au semnalat problemele.

Reprezentanţii departamentului relaţii cu clienţii al Telekom au spus că sunt probleme şi se lucrează pentru remedierea situaţiei în cel mai scurt timp.

„Pe fondul unor lucrări tehnice, clienții Telekom Romania ar putea întâmpina dificultăți în utilizarea serviciilor de date 3G în anumite zone din țară. Echipele tehnice au intervenit deja pentru remedierea situației în cel mai scurt timp posibil. Telekom Romania regretă eventualele inconveniente provocate clienților săi din acest motiv”, au declarat pentru ECONOMICA.NET reprezentanţii Telekom România.

Marţea trecută, clienţii Orange au reclamat de asemenea probleme cu reţeaua. Netul mobil de la Orange a fost picat la nivel naţional marţi 7 iunie, timp de câteva zeci de minute. Am aflat tot de la departamentul relaţii cu clienţii că a fost vorba despre o avarie la nivel naţional, iar problemele au fost remediate rapid.

Reprezentanţii Orange România au precizat atunci pentru ECONOMICA.NET că a fost vorba despre lucrări de modernizare la reţea.

Telekom este al treilea mare operator mobil din România după numărul de clienţi, cu aproximativ 6 milioane de utilizatori la finele lunii martie.

Te-ar mai putea interesa și
Edward Creţescu, CEO-ul Regista, deținută de Zitec, preia conducerea Asociaţiei Patronale a Industriei de Software şi Servicii, după încheierea mandatului deținut de Mihai Matei, CEO Essensys Software
Edward Creţescu, CEO-ul Regista, deținută de Zitec, preia conducerea Asociaţiei Patronale a Industriei de Software şi ...
ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii are un nou președinte în persoana lui Edward Crețescu, CEO Regista, ales în acest rol în cadrul Adunării Generale a Membrilor......
Salvarea TAROM, discutată mâine cu arabii la București
Salvarea TAROM, discutată mâine cu arabii la București
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu se va întâlni mâine, la București, cu oameni de afaceri din Emiratele Arabe ...
Ţintele de decarbonizare vor influenţa din ce în ce mai mult oportunităţile de finanţare – secretar de stat
Ţintele de decarbonizare vor influenţa din ce în ce mai mult oportunităţile de finanţare – secretar de stat
Oportunităţile de finanţare, cel puţin finanţare publică, vor fi din ce în ce mai mult legate de ţintele de decarbonizare, ...
Drum Expres Turda – Tureni: Asocierea condusă de Dimex 2000 a realizat un sfert din lucrări
Drum Expres Turda – Tureni: Asocierea condusă de Dimex 2000 a realizat un sfert din lucrări
Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj a prezentat miercuri imagini de pe șantierul Drumului Expres – ...