TP-LINK lansează acumulatorul extern universal de 10000mAh

Producătorul de echipamente de networking TP-LINK extinde gama de accesorii disponibile în magazinele din România cu noul acumulator extern de 10000mAh, PB50, care este compatibil cu majoritatea dispozitivelor cu încărcare prin USB şi care au tensiune de intrare de 5V, inclusiv iPhone-uri, iPad-uri şi gadget-uri cu sistem de operare Android.
Economica.net - lun, 12 oct. 2015, 12:11
TP-LINK lansează acumulatorul extern universal de 10000mAh

Potrivit reprezentanţilor companiei, cele două porturi USB de 5V/2A, respectiv 5V/1A, pot fi folosite simultan pentru încărcarea oricăror două dispozitive mobile.

‘Nevoia unei baterii suplimentare este tot mai mult resimţită de utilizatori, în contextul creşterii timpului petrecut pe diverse dispozitive mobile, pentru divertisment sau pentru a comunica online cu prietenii. Bateriile externe TP-LINK ajută utilizatorii de gadgeturi să rămână conectaţi, prelungind viaţa dispozitivelor lor cu mult peste cea a bateriei’, a declarat Hermes Song, manager general TP-LINK România.

Conform unui comunicat remis luni AGERPRES, acumulatorul LG Litiu-Polimer de 10000 mAh este conceput să ofere utilizatorilor o sursă de energie puternică într-un dispozitiv uşor de transportat şi care asigură mobilitate pe parcursul întregii zile. În plus, asigură protecţie împotriva scurtcircuitării, supravoltajului, supratensiunii, supraîncărcării, supraîncălzirii şi supradescărcării.

‘Acumulatorul extern universal PB50 dispune de tehnologie de încărcare inteligentă, detectând automat voltajul şi amperajul dispozitivelor pentru încărcarea rapidă. Acumulatorul extern universal este disponibil în magazinele online şi offline la preţuri începând de la 229 de lei’, se spune în comunicat.

TP-LINK este producător global de echipamente de reţea pentru clienţi SOHO şi IMM-uri şi furnizorul numărul 1 pe segmentul WLAN şi CPE în bandă largă la nivel mondial. Produsele TP-LINK sunt disponibile în peste 120 de ţări şi deservesc zeci de milioane de clienţi.

Te-ar mai putea interesa și
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în doi ani. Unde se oprește „cutremurul” din piața brokerajului?
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în ...
DAW Management Broker de Asigurări a mai luat o amendă de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și ajunge la a patra sancțiune în nici doi ani, iar Autoritatea deja îi acordă o......
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator –  studiu Confederaţia Turistică Elenă
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator – studiu Confederaţia Turistică ...
Contribuţia totală a turismului la economia Greciei în 2023 (incluzând beneficiile directe şi secundare) este estimată ...
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
Agenţia de rating S&P Global a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României ...
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor occidentale neprietenoase”
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor ...
Ministerul rus al Educaţiei a introdus golful la orele de educaţie fizică în licee, decizie criticată de Partidul Comunist ...