Un tânăr milionar deschide cel mai mare fast-food din Centrul Vechi al Bucureştiului

Divan Group, compania omului de afaceri Andrei Iuşut prin care operează mai multe restaurante în Bucureşti, va deschide într-un an cel mai mare fast-food din Centrul Vechi şi al doilea din reţeaua Divan Express. Investiţia estimată se cifrează la aproximativ 300.000 de euro.
Economica.net - joi, 02 iul. 2015, 09:05
Un tânăr milionar deschide cel mai mare fast-food din Centrul Vechi al Bucureştiului

Divan Group, compania omului de afaceri Andrei Iuşut care operează mai multe restaurante în Capitală, va investi peste 300.000 de euro în cel mai mare fast-food din Centrul Vechi și al doilea din rețeaua Divan Express, potrivit unui comunicat al companiei.

Noul Divan Express a presupus remodelarea restaurantului Divan. Noul Divan Express va avea o suprafaţă de 360 de mp.

„Profilul și comportamentul publicului din Centrul Vechi s-au schimbat foarte mult. Astăzi, principala atracție a Centrului Vechi este viața de noapte. Tinerii caută un loc în care să mănânce ceva rapid, la un preț bun, dar de foarte bună calitate, pentru ca mai apoi să își continue seara în club. Succesul înregistrat cu Divan Express din Piața Romană și chiar recomandările clienților noștri de a veni în Centrul Vechi ne-au convins că decizia de extindere este justificată”, a declarat Andrei Iușut, CEO al Divan Group.

„Peste 300.000 euro au fost investiți în modificarea bucătăriei, arhitecturii și a designului interior din cei 360 mp, proiectați în continuare de cunoscutul Cristian Corvin, în linie cu spațiul din Piața Romană”, se arată în comunicat.

Fast-food cu rulaj de 3.000 de euro pe zi

Decizia de a remodela restaurantul Divan într-un fast-food vine şi în contextul în care rezultatele înregistrate de companie cu primul său Butik Kebap, inaugurat în octombrie 2014, în Piaţa Romană, au fost peste aşteptări. În aproape 9 luni de activitate, Divan Express din Piața Romană a avut vânzări record pentru un spațiu de numai 47 metri pătrați, estimând închiderea unui an de activitate cu o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro. Divan Express funcționează în regim non-stop și a înregistrat în Piața Romană un flux mediu de peste 1200 de clienți pe zi și un rulaj de aproximativ 3.000 euro pe zi.

Conceptul Kebap Butik presupune un meniu turcesc de tip street food cu multe combinații moderne de ingrediente. Bucătăria restaurantului este la vedere, comanda este preluată și servită rapid la casă într-un ambalaj din carton alimentar.

Divan Group, prezent în București, este condus de omul de afaceri Andrei Iușut și include două restaurante de tip fast-food, Divan Express, restaurantul cu specific turcesc Divan situat în Calea Floreasca, restaurantul cu specific grecesc Meze Taverna situat în Centrul Vechi și agenția de turism AA Travel.
Grupul a fost înființat în 2009 și s-a extins constant, adăugând aproape în fiecare an o nouă componentă, în momentul de față având aproximativ 200 de angajați.

Te-ar mai putea interesa și
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Slăbiciunile economiei germane îşi vor face simţite efectele asupra pieţei muncii, iar numărul şomerilor ar urma să atingă cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, relevă un studiu......
Fostul ministru al apărării britanic Ben Wallace avertizează cu privire la îngheţarea războiului din Ucraina
Fostul ministru al apărării britanic Ben Wallace avertizează cu privire la îngheţarea războiului din Ucraina
Fostul ministru al apărării britanic Ben Wallace a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la îngheţarea războiului ...
Se reabilitează în sfârșit una dintre cele mai frumoase gări din România. Are peste 110 de ani
Se reabilitează în sfârșit una dintre cele mai frumoase gări din România. Are peste 110 de ani
Gara din orașul Curtea de Argeș, care a fost construită la sfârșitul secolului XIX și este monument istoric, dar care ...
Romgaz și-a crescut producția de gaze
Romgaz și-a crescut producția de gaze
Romgaz, cel mai mare producător de gaze naturale din România, controlat de stat, și-a majorat producția de gaze naturale ...