1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 3 º

Companii

100 de autobuze electrice în București: Primăria Capitalei a anulat și a doua licitație. Toate cele trei oferte au picat la tehnic

A fost anulată și a doua licitație lansată de Primăria Capitalei pentru achiziția a 100 de autobuze electrice din fonduri europene. Toate cele trei oferte primite au fost respinse în etapa de evaluare tehnică. Dacă va fi lansată o nouă procedură, va fi a treia oară cu noroc?

22 iul, 2020 | | ECONOMICA.net

Primăria Municipiului București (PMB) a anulat pe 22 iulie licitația pentru achiziția a 100 de autobuze electrice, după ce toate ofertele depuse au fost respinse ca inacceptabile și/sau neconforme, conform informațiilor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Amintim că Primăria Capitalei a primit trei oferte la licitația pentru achiziția a 100 de autobuze electrice. Ofertele au fost depuse de către doi producători din Turcia, Bozankaya și Temsa, și un importator de tractoare asociat cu o firmă din China.

Primăria Capitalei lansase pe 3 martie 2020 noua licitaţie pentru 100 de autobuze electrice. Aceasta este a doua procedură pentru achiziția de autobuze electrice care eșuează, după ce și prima licitația a fost anulată din același motiv: oferte neconforme și/sau inacceptabile

Precedenta licitație pentru 100 de autobuze electrice în București a fost anulată după ce niciuna din cele două oferte depuse nu a fost acceptată. Atunci au depus oferte un importator al autobuzelor chinezești Byd și asocierea Bozankaya - Sileo.

Rămâne de vâzut dacă va fi lansată o nouă procedură și dacă a treia oară va fi cu noroc.

Valoarea totală a investiţiei în noile mijloace de transport public se ridica la aproximativ 219,57 milioane de lei (fără TVA), din care fonduri nerambursabile aproximativ 177,99 milioane de lei (fără TVA) din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014 -2020.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO