1EUR = 4.8736 RON | Bucureşti 8 º

Investiţii

2Performant se va lista la începutul lunii decembrie pe Bursa de Valori București

Brokerul Antonio Oroian a declarat vineri că printre companiile pe care SSIF Goldring S.A. le consiliază în procesul de listare pe piața de capital românească sunt 2Performant și alte două societăți. Despre 2Performant, brokerul firmei Goldring a spus că procesul de listare este aproape finalizat, iar despre celelalte companii a declarat că discuțiile sunt avansate.

20 noi, 2020 | ECONOMICA.net

Oroian a făcut acest anunț anunț la evenimentul "The Power Table - Cum arată rezultatele financiare pe Trimestrul III și cum investim", organizat de BVBescu.ro cu susținerea Bursei de Valori București. 2Performant este prima platformă de marketing afiliat din România.

"Listarea 2Performant este așteptată pentru prima jumătate a lunii decembrie. Sunt discuții avansate și pentru o listare de e-bonds, convertibile în acțiuni, ale unui distribuitor de energie, cu scopul dezvoltării producției de energie din surse regenerabile, în special eoliană și pe partea de panouri fotovoltaice. Tot în discuții avansate suntem și cu o cramă de vinuri eco, care dorește o majorare de capital social, cu listarea ulterioară a acestor acțiuni pe bursă", a spus Oroian.

Oroian nu a dorit să facă publice numele celor 2 companii, motivând că informațiile nu sunt publice, în acest moment.

Evenimentul "The Power Table - Cum arată rezultatele financiare și cum investim" se adresează investitorilor de retail din România și celor care doresc să investească pe piața de capital. Prima ediție a avut loc în luna martie a acestui an, urmând, ulterior, alte 3 ediții, la încheierea fiecărei perioade de raportări financiare din 2020.

"The Power Table - Cum arată rezultatele pe Trimestrul III și cum investim" a fost organizat cu sprijinul Bursei de Valori București și SSIF Goldring S.A., Dendrio (pentru partea de logistică), Financial Intelligence, Finzoom, InvesTenergy, Newsweek, Economistul.ro, Club Economic, România Durabilă, Ziarul Puterea și Infomatia București (parteneri media).

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO