1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -2 º

IT&C

3 motive pentru care merită să investeşti banii în Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge sunt smartphone-urile momentului, iar întrebarea utilizatorilor este: "Merită cu adevărat să investesc banii într-unul dintre cele două versiuni Galaxy S7?" 

15 mar, 2016 | ECONOMICA.net

Părerea celor de la Noobz.ro este că merită, iar 3 dintre motivele pentru care Samsung Galaxy S7 Edge îşi merită banii sunt explicate în amănunt, după o perioadă de interacţiune cu dispozitivul.

În ceea ce priveşte detaliile tehnice, sunt amintite doar câteva aspecte: smartphone-ul este rezistent la apă, la o adâncime de până la un metru, cu o durată de până la 30 de minute. Are posibilitate de încărcare wireless, vine cu protecţie Corning Gorilla Glass 4, expansiune microSD, o cameră principală de 12 MP şi una frontală de 5 MP.

Totuşi, după primele 3 zile de utilizare, au fost prezentate primele 3 motive pentru care nu ar fi deloc o idee rea să dai banii pe Galaxy S7 Edge. În plus, ultimele date arată că dispozitivele din seria Galaxy S7 s-au vândut într-un număr foarte mare în numai 2 zile de la lansarea în magazine: 100.000 de terminale au fost achiziţionate în doar 48 de ore în Coreea de Sud, fără să mai punem la socoteală şi cifrele din celelalte pieţe pe care smartphone-urile sunt prezente, semn că flagship-urile se bucură de acelaşi succes ca seria Galaxy S6 lansată anil trecut.

Iată care sunt cele 3 motive pentru care Samsung Galaxy S7 Edge este o investiţie pe care nu o vei regreta.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO