1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

News

5 modalități de a învinge casele de pariuri când pariezi pe fotbal

Fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi pentru pasionații de pariuri din România și din întreaga lume. Dar câștigarea pariurilor pe fotbal este o chestiune mai grea decât ai putea crede. Din păcate, casele de pariuri au un avantaj inerent care creează probleme. În acest articol, vom dezvălui 5 strategii pe care le poți folosi pentru a învinge casele de pariuri când plasezi pariuri pe fotbal.

13 iul, 2020 | ECONOMICA.net

Strategia matched betting

Prima metodă pe care o vom dezvălui se numește matched betting. Această strategie de pariere este incredibil de populară printre pariorii din întreaga lume și este foarte profitabilă.

În cazul acestei strategii se profită de pariurile gratuite oferite casele de pariuri și de alte promoții. Cu cât numărul ofertelor de la casele de pariuri este mai mare, cu atât potențialul este mai mare, în special în cazul pariurilor pe fotbal.

Oricine poate începe să plaseze pariuri de tip matched betting, dacă are 18 ani, acces la internet și propriul cont bancar.

Pariurile de tip matched betting pot fi destul de dificile la început de drum în lumea pariurilor, motiv pentru care îți recomandăm să îți faci cont pe un site unde poți plasa astfel de pariuri.

Per total, aceste pariuri sunt cu siguranță unele dintre cele mai bune pariuri cu care poți învinge o casă de pariuri când plasezi pariuri pe fotbal.


Selectează cele mai lungi cote

O altă metodă pe care ar trebui să o utilizezi pentru a învinge casele de pariuri este să alegi cele mai lungi cote disponibile.

Ce vrem să spun prin asta?

Cotele lungi sunt cote cu valori mai mari. Acestea îți oferă un randament mai mare dacă pariul iese câștigător.

Când vine vorba de a paria pe o anumită piață, ar trebui să cauți mereu cele mai lungi cote disponibile. În acest fel, garantat îți vei maximiza profitul unui pariu câștigător.

Așadar, atunci când urmează să plasezi un pariu pe echipa ta preferată, asigură-te că ai cea mai lungă cota (cota cu cea mai bună valoare). În acest fel, îți vei maximiza încasările și vei învinge casele de pariuri.


Folosește case de pariuri diferite

Următoarea strategie pe care ți-o recomandăm este folosirea diferitelor case de pariuri.

Având în vedere gama variată de site-uri de pariuri existente, există o multitudini de opțiuni disponibile. Dacă ești la început de drum, este posibil să nu știi de unde să începi.

Cu toate acestea, odată ce îți dai seama cum funcționează lucrurile, îți recomandăm să folosești mai multe case de pariuri. Acesta este un mod minunat de a învinge casele. După ți-ai explicat mai sus, poți obține cote de valoare mai bună dacă îți creezi cont la mai multe case de pariuri.

Vei descoperi, de asemenea, o gamă mai bună de oferte și promoții disponibile de care poți profita plasând pariuri de tip betting exchange.

În loc să îți faci cont doar la o casă de pariuri, îți sugerăm să-ți deschizi cont la mai multe case. Vei descoperi cote de valoare dacă cercetezi și vezi ce îți oferă fiecare casă de pariuri.


Fă cercetări


O altă strategie bună atunci când plasezi pariuri pe fotbal, care te poate ajuta să învingi operatorii de pariuri, este cercetarea. Trebuie să știi exact pe ce plasezi pariurile și de ce. În acest fel vei avea șanse mult mai bune de câștig.

Există o cantitate nesfârșită de informații pe care le puteți găsi online. De la statistici la ponturi oferite de experții de pe biletu-zilei.com, ai tot ce trebuie să știi pentru a face pariuri de succes.
Dacă vrei să învingi în mod consecvent casele de pariuri, trebuie să cercetezi.


Apelează la betting exchange


Nu în ultimul rând, ar trebui să iei în considerare și apelarea la betting exchange pentru plasarea pariurilor. Dacă ești parior începător, trebuie să știi că există platforme online de betting exchange.
La casele de tip betting exchange modul de plasare a pariurilor este diferit de cel de la casele de pariuri tradiționale. Cu toate acestea, ele sunt potrivite pentru cei care pariază pe fotbal, din mai multe motive.
Bursele de pariuri oferă o experiență de pariere diferită în comparație cu casele de pariuri tradiționale.

Poți plasa pariuri lay care nu sunt disponibile la celelalte case. Poți avea parte de cote de valoare mare și poți juca rolul unei case de pariuri tradiționale.

Per total, casele de pariuri de tip betting exchange sunt o opțiune excelentă dacă dorești să câștigi mai multe pariuri pe fotbal.

Nu este ușor să învingi casele de pariuri. Cu toate acestea, folosind metodele și strategiile menționate mai sus, vei avea o șansă mult mai bună. Succes!

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO