5 oferte ale companiilor aeriene de care trebuie să profiţi acum

Companiile aeriene din Europa, care zboară şi de pe Aeroportul Henri Coandă, au lansat oferte speciale la bilete pentru perioada următoare. ECONOMICA.NET vă spune în ce perioade sunt cele mai mici preţuri.
Economica.net - mar, 15 oct. 2013, 10:58
5 oferte ale companiilor aeriene de care trebuie să profiţi acum

Bucureşti – Chişinău: 99 euro/persoană

Tarom creşte frecvenţa zborurilor de la Bucureşti spre Chişinău începând cu 28 octombrie, cu trei noi zboruri suplimentare de dimineaţă. Pentru cursele noi introduse, Tarom oferă preţuri promoţionale: 99 euro/persoană pentru un zbor dus-întors. Oferta este valabilă pentru călătorii în perioada 28 octombrie – 16 decembrie.

Bilete la acest preţ găsiţi şi pentru perioadele 1 – 8 noiembrie, 8 – 15 noiembrie, 13 – 20 noiembrie, 15 – 22 noiembrie, 18 – 25 noiembrie, 22 – 27, 29 noiembrie, 29 noiembrie – 4, 6 decembrie, 2 – 4,6 decembrie. Şi în cea de-a doua săptămână din decembrie veţi putea găsi preţuri la 99 de euro/persoană.

Bucureşti – Viena: 99 euro/persoană

Oferta celor de la Austrian Airlines pentru un bilet dus-întors Bucureşti-Viena este de 99 de euro. În cazul în care cumpăraţi bilete pentru o călătorie în luna noiembrie, puteţi alege mai multe date de zbor la care beneficiaţi de preţ redus, spre exemplu: 1 – 8 noiembrie, 5 – 12 noiembrie, 15 – 22 noiembrie, 3 – 10 decembrie sau chiar 23 – 29 decembrie.

Bucureşti – Praga: 100 euro/persoană 

Cea mai recentă ofertă lansată este cea a companiei Czech Airlines. Până pe 27 octombrie, se pot cumpăra bilete la preţuri speciale. Cel mai mic preţ penru un bilet dus-întors Bucureşti-Praga costă 100 de euro, cu tot cu taxe. Perioada de călătorie este 8-14 decembrie. Şi dacă tot alegeţi Praga, atunci vă puteţi bucura de târgurile de Crăciun, care se deschid pe 30 noiembrie și țin până pe 12 ianuarie 2014.

Cele mai importane târguri vor fi amenajate în centrul vechi și în Piața Wenceslas, unde turiștii sunt așteptați cu vin fiert și o atmosferă festivă. Pe lângă produsele de artizanat, precum bijuterii, ceramică sau haine, se pot degusta mâncăruri tradiționale. Alte piețe de Crăciun, mai mici, se vor amenaja și în Piața Republicii și Piața Havel.

Acelaşi preţ pentru un bilet se poate cumpăra şi pentru perioadele 6-13 decembrie. Iar dacă vreţi să petreceţi de Crăciun la Praga, atunci puteţi cumpăra la acelaşi preţ, 100 de euro/persoană, un bilet pentru perioada 21-28 decembrie.

Bucureşti – Amsterdam: 129 euro/ persoană 

Mai sunt cinci zile până când expiră promoţia celor de la KLM. Un bilet dus-întors Bucureşti-Amsterdam costă 129 de euro. Bilete la acest preţ se mai găsesc pentru peroadele 9-13 noiembrie, 9-14 noiembrie, 9-16 noeimbrie, 30 noiembrie – 5 decembrie, 30 noiembrie – 6 decembrie, 2 – 5 decembrie, 2 – 6 decembrie. După data de 15 decembrie, preţurile cresc la 170 de euro/persoană.

Bucureşti – Paris: 129 euro/persoană

Aceeaşi ofertă este valabilă şi în cazul companiei Air France pentru Paris, valabilă până pe 20 octombrie. Un bilet la preţul de 129 de euro se mai găseste pentru perioadele 29 octombrie – 5 noiembrie, 30 octombrie – 6, 7 sau 12 noiembrie. De asemenea, dacă alegeţi să plecaţi într-una din zielele 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 noiembrie, iar întoarcerea se face într-una din zilele 13, 14, 15, 16, 18 şi 19 noiembrie, preţul rămâne la fel: 129 de euro/persoană.

Acelaşi tarif este menţinut şi pentru zborurile din perioada 13 – 29 noiembrie. Dacă alegeţi începutul lunii decembrie, beneficiaţi de acelaşi tarif promoţional. Oferta este valabilă doar până pe data de 15 decembrie.

Te-ar mai putea interesa și
Grupări armate din Gaza au furat 66 de milioane de euro de la Banca Palestinei, în urma unei serii de jafuri care au avut loc în aprilie
Grupări armate din Gaza au furat 66 de milioane de euro de la Banca Palestinei, în urma unei serii de jafuri care au avut ...
Forțe armate palestiniene, dintre care una pretinde că face parte din gruparea islamistă Hamas, au furat luna trecută un total de 66 de milioane de euro din seifurile mai multor sucursale bancare......
După Germania și Cehia, Polonia anunță la rândul său că a fost vizată de un atac cibernetic de proveniență rusă
După Germania și Cehia, Polonia anunță la rândul său că a fost vizată de un atac cibernetic de proveniență rusă
Polonia a anunţat că a fost la rândul său vizată de presupuse atacuri cibernetice atribuite unui grup rus numit APT28, ...
Nicușor Dan anunță că tramvaiele de pe linia 41 vor circula până la ora trei în noaptea de Înviere
Nicușor Dan anunță că tramvaiele de pe linia 41 vor circula până la ora trei în noaptea de Înviere
În noaptea de Înviere, linia de tramvai 41 va avea un program de funcţionare prelungit, până la ora 03.00, pentru a ...
Antony Blinken: Washingtonul vrea să ofere statelor insulare din Pacific o ofertă mai bună decât cea chineză
Antony Blinken: Washingtonul vrea să ofere statelor insulare din Pacific o ofertă mai bună decât cea chineză
Statele Unite vor să ofere insulelor din Pacific o "alegere mai bună" decât China, chiar dacă Washingtonul singur nu ...