1EUR = 4.8430 RON | Bucureşti 29 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 1.04.2016

ANAF amână până în iulie obligativitatea băncilor de-a transmite zilnic informații despre conturile clienților - Telekom rămâne încă cinci ani în birourile City Gate din Piaţa Presei. Tranzacţia aruncă în aer o înţelegere semnată în 2014 cu Papalekas - Unele companii miniere refuză să achite redevențe majorate și susțin că Tăriceanu și Ponta le-au majorat ilegal - BNR: Băncile pierd 2,8 mld. lei din cauza dării în plată, dacă toți cei cu credite mai mari decât valoarea casei dau în plată. Citeşte pe larg revista presei din 1 aprilie

01 apr, 2016 | ECONOMICA.net

ANAF amână până în iulie obligativitatea băncilor de-a transmite zilnic informații despre conturile clienților - cursdeguvernare.ro.

Unele companii miniere refuză să achite redevențe majorate și susțin că Tăriceanu și Ponta le-au majorat ilegal - Profit. Unele companii miniere titulare de licențe de concesiune pentru exploatare refuză să plătească redevențele miniere prevăzute de legislația în vigoare, majorate față de nivelul de la data încheierii licențelor de concesiune cu autoritățile române, și plătesc doar cuantumul inițial al acestora, susținând că statul le-a majorat ulterior ilegal, prin încălcarea mai multor prevederi din Legea minelor. Lista acestor companii nu este divulgată, dar totalul redevențelor neplătite se ridică la aproape 38 de milioane de lei (peste 8,5 milioane de euro).

Telekom rămâne încă cinci ani în birourile City Gate din Piaţa Presei. Tranzacţia aruncă în aer o înţelegere semnată în 2014 cu Papalekas - ZF. Bogdan Jigman, director general al GTC împreună cu Miroslav Majoros, CEO al Telekom România, au semnat miercuri acordul de prelungire a contractului de închiriere pentru încă cinci ani în proiectul City Gate din Piaţa Presei aruncând în aer o înţelegere semnată în noiembrie 2014 între grupul Telekom şi omul de afaceri grec Ioannis Papalekas.

BNR: Băncile pierd 2,8 mld. lei din cauza dării în plată, dacă toți cei cu credite mai mari decât valoarea casei dau în plată - Profit.

Şeful OTP Bank: Dacă Legea privind darea în plată intră în vigoare, ar putea creşte şi dobânzile la credite şi avansul - Capital.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO