1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 23 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 11.04.2016

Bucureştiul, în pericol să piardă organizarea Campionatului European de Fotbal - despre legea salarizării: cât vor câştiga judecătorii, procurorii, medicii şi profesorii - Reţeaua Auchan atacă piaţa supermarketurilor şi a magazinelor de bloc. Următorul pas: online-ul - Pericol pentru Dacia: Renault va investi peste 900 de milioane de euro în Maroc şi va crea 50.000 de locuri de muncă - Cum se plăteşte salariul minim în UE. În ce ţări se fac diferenţe între muncitorii necalificaţi şi cei cu pregătire superioară. Citeşte pe larg revista presei din 11 aprilie 2016.

11 apr, 2016 | ECONOMICA.net

S.O.S Euro 2020 - Bucurestiul, in pericol sa piarda organizarea Campionatului European de Fotbal. Care este stadiul marilor proiecte necesare - Hotnews. Romania a primit o sansa unica de a gazdui la Bucuresti, pe Arena Nationala, patru din meciurile campionatului European de Fotbal din 2020. Cu cateva conditii insa: Romania are de rezolvat o serie de probleme-cheie si sa duca la capat mai multe proiecte de modernizare a infrastructurii sportive si a celei de transport. Cu mai putin de patru ani inainte de eveniment, unele proiecte sunt departe de a fi gata, iar altele au sanse ZERO sa fie terminate la timp. Infrastructura de transport - autostrazi, cai ferate si metrou au cele mai mici sanse de realizare pana in 2020.

Noua salarizare a bugetarilor: Cât vor câștiga judecătorii, procurorii și personalul din justiție - Profit.

Reţeaua Auchan atacă piaţa supermarketurilor şi a magazinelor de bloc. Următorul pas: online-ul - ZF. „Clientul cumpără astăzi din hipermarket, mâine din supermarket, iar apoi este online. Noi trebuie să fim acolo.“ „Clientul cumpără astăzi din hipermarket, mâine din supermarket, iar apoi este online. Noi trebuie să fim acolo.“

Noua salarizare a bugetarilor: Cât vor câștiga medicii și personalul medical - Profit.

Renault va investi peste 900 de milioane de euro în Maroc şi va crea 50.000 de locuri de muncă - Adevărul. Grupul Renault, proprietarul producătorului auto Dacia, a semnat un acord cu autorităţile din Maroc pentru a investi peste 900 de milioane de euro în vederea dezvoltării „unui ecosistem industrial“ în ţara nord africană, ceea ce va implica crearea a 50.000 de noi locuri de muncă, a declarat ministrul marocan al Industriei.

Noua salarizare a bugetarilor: Cât vor câștiga profesorii și învățătorii - Profit.

Cum se plăteşte salariul minim în UE. În ce ţări se fac diferenţe între muncitorii necalificaţi şi cei cu pregătire superioară - adevărul financiar.

Calitatea creșterii, dincolo de mărimea ei: Productivitatea resurselor în România și Europa - cursdeguvernare.ro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO