1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 12.10.2015

Ce industrii castiga din calificarea Romaniei la euro 2016 - SUA au vorbit in premiera de pe teritoriul Romaniei despre un potential raspuns militar la adresa Rusiei - Cel mai puternic jucător de pe piaţa francizelor de modă se va extinde cu 20-30 de magazine noi pe an - Scandalul Volkswagen: țapi ispășitori, scuze formale și o Angela Merkel care ia apărarea industriei auto germane. Citeşte pe larg revista presei din 12 octombrie 2015.

12 oct, 2015 | ECONOMICA.net

Statele Unite au vorbit in premiera de pe teritoriul Romaniei despre un potential raspuns militar la adresa Rusiei. Ministrul de externe, Bogdan Aurescu: Statele Unite acuza Federatia Rusa ca a dezvoltat un anumit tip de racheta care este interzis de catre tratatul INF - Hotnews. Statele Unite acuza Federatia Rusa ca a dezvoltat un anumit tip de racheta care este interzis de catre tratatul INF. Federatia Rusa sustine ca acest tip de racheta nu exista, desi Statele Unite indica anumite elemente de proba cu privire la existenta acestui nou tip de racheta. Si reactia Statelor Unite fata de ceea ce sustine Rusia este cea continuta in declaratia lui Frank Rose”, a declarat ministrul de externe, Bogdan Aurescu, intr-un interviu pentru HotNews.ro. Adjunctul secretarului de stat american, Frank Rose, a declarat, joi, la Bucuresti, ca Statele Unite iau in calcul un potential raspuns militar daca Rusia continua sa incalce tratatul privind fortele nucleare cu raza medie de actiune (INF).

Mergem la Euro 2016: ce industrii castiga din calificarea Romaniei la turneul final - wall-street.ro.

Cel mai puternic jucător de pe piaţa francizelor de modă se va extinde cu 20-30 de magazine noi pe an - ZF. Grupul arab Peerj, cel mai puternic din industria de modă în sistem de franciză din România, care are în portofoliu branduri precum retailerul de încălţăminte CCC, cel de modă Pimkie sau cel de bijuterii Swarovski, va ajunge la finalul acestui an să numere 70 de magazine pe piaţa locală şi afaceri de 35 de milioane de euro.

Babeș-Bolyai, Universitatea din București și Politehnica, pe o listă a celor mai bune 750 universități din lume - Profit.

Din şcoală în şomaj: De ce nu găsesc tinerii de lucru? - Capital.

Scandalul Volkswagen: țapi ispășitori, scuze formale și o Angela Merkel care ia apărarea industriei auto germane - adevărul financiar.

«Amnistie» pentru firme: Ce ascunde guvernul? - Capital.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO