1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 13.06.2016

Guvernul vrea să faciliteze exportul de mașini Logan, aparatură IT și apă minerală către Burundi, Kenya, Rwanda, Tanzania, Uganda - Petrom a vândut anul trecut cafele şi sendvişuri de 500 mil. euro. Circa 15% din businessul din benzinării vine din magazinele de lângă pompe - ProTV a vandut cel mai scump spot din istoria televiziunii din Romania - Guvernul renunță la construcția unei săli de concerte în Capitală, dar va renova Sala Palatului - Timbrul de mediu e sub lupa Curtii de Justitie a Uniunii Europene. Este incompatibil partial cu legislatia UE, cresc sansele sa fie abrogat, modificat sau inlocuit.

13 iun, 2016 | ECONOMICA.net

Guvernul vrea să faciliteze exportul de mașini Logan, aparatură IT și apă minerală către Burundi, Kenya, Rwanda, Tanzania, Uganda - Profit.ro.

Petrom a vândut anul trecut cafele şi sendvişuri de 500 mil. euro. Circa 15% din businessul din benzinării vine din magazinele de lângă pompe - ZF.

ProTV a vandut cel mai scump spot din istoria televiziunii din Romania - 27.000 de euro - Tolo.ro.

Guvernul renunță la construcția unei săli de concerte în Capitală, dar va renova Sala Palatului - Profit.ro.

Timbrul de mediu e sub lupa Curtii de Justitie a Uniunii Europene. Este incompatibil partial cu legislatia UE, cresc sansele sa fie abrogat, modificat sau inlocuit - 0-100.ro.

Rata de activitate și rata de înlocuire în România. Contextul european și explicațiile - cursdeguvernare.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO