1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 13.08.2015

România se usucă. Un sfert din culturile agricole sunt compromise de secetă - Un director al CNADNR rupe tăcerea şi e dat afară - Se reaprinde febra mallurilor - Ce spune KPMG, administratorul special al Astra Asigurari, despre decizia actionarilor societatii controlate de Dan Adamescu de a suspenda majorarea de capital - Impozitarea veniturilor și implicațiile la români. Două seturi de valori – vehiculate și reale. Citeşte pe larg revista presei din 13 august 2015.

13 aug, 2015 | ECONOMICA.net

România se usucă. Un sfert din culturile agricole sunt compromise de secetă - DIGI24.

Un director al CNADNR rupe tăcerea şi e dat afară: „Am cheltuit 14 miliarde de euro pe o reţea jalnică“ - ZF. Directorul adjunct de investiţii din cadrul regionalei Craiova a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Alin Mihăiţă Goga, a fost suspendat din funcţie şi va fi cercetat disciplinar după ce a participat la o emisiune televizată, unde a afirmat că autostrada Orăştie-Sibiu trebuie închisă şi reconstruită, dar şi că există o risipă de bani în cadrul instituţiei.

Se reaprinde febra mallurilor - Capital.

Distrugătoarele României, aşii Marinei care au ajuns la fier vechi din cauza ruşilor. Navele erau mai bine echipate şi mai rapide decât cele pe care le avem azi - Adevărul. Distrugătoarele Regina Maria, Regele Ferdinand, Mărăşti şi Mărăşeşti, supranumite aşii Marinei Regale, au scris fiecare o pagină importantă din trecutul marinei. Cele patru nave au salvat Constanţa de la distrugere şi au schimbat soarta războiului.

Ce spune KPMG, administratorul special al Astra Asigurari, despre decizia actionarilor societatii controlate de Dan Adamescu de a suspenda majorarea de capital - Hotnews.

Impozitarea veniturilor și implicațiile la români. Două seturi de valori – vehiculate și reale - cursdeguvernare.ro.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO