1EUR = 4.8419 RON | Bucureşti 22 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 14.08.2015

McDonald’s România, preluat de o companie din Malta - 109 ani de Mamaia: o istorie a fițelor, de la cabine de lemn la magnetul de valută de pe vremea lui Ceaușescu și fabrica de bani a prezentului - HARTĂ - Ce acoperire au si cat de folosite sunt retelele de internet ale Telekom, RCS&RDS si UPC in mediul rural si urban din Romania - Peste 15.000 de corporatişti din Capitală se mută în birouri noi - Dezvoltatorii imobiliari pun anul acesta pe piaţa bucureşteană peste 15 ha de birouri - După eșecul Comarnic-Brașov, CNADNR reia proiectele autostrăzilor cu taxă. Citeşte pe larg revista presei din 14 august 2015.

14 aug, 2015 | ECONOMICA.net

O companie din Malta preia operaţiunile McDonald’s din România - ZF. Gigantul american McDonald’s, prezent direct pe piaţa locală din 1995, predă operaţiunile locale companiei malteze Premier Capital, care mai deţine franciza lanţu­lui de fast-food pe alte cinci pieţe, respectiv Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta, potrivit unor surse din piaţă.

109 ani de Mamaia – O istorie a fițelor, de la cabine de lemn la magnetul de valută de pe vremea lui Ceaușescu și fabrica de bani a prezentului - adevărul financiar.

HARTĂ - Ce acoperire au si cat de folosite sunt retelele de internet ale Telekom, RCS&RDS si UPC in mediul rural si urban din Romania - Hotnews.

Peste 15.000 de corporatişti din Capitală se mută în birouri noi - Dezvoltatorii imobiliari pun anul acesta pe piaţa bucureşteană peste 15 ha de birouri - ZF.

După eșecul Comarnic-Brașov, CNADNR reia proiectele autostrăzilor cu taxă - Capital.

Bombă cu ceas la CFR: Întârzierile lucrărilor de reabilitare a căii ferate acumulează 12 ani - Capital.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO