1EUR = 4.8393 RON | Bucureşti 29 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 19.06.2015

GREXIT - Un cutremur financiar care se va resimți și în România - Ţiriac intră în afaceri cu carburanţi. Vrea 200 de benzinării în trei ani - Preluarea Billa de către francezii de la Carrefour se află pe ultima sută de metri - Topul mallurilor din Bucureşti. Citeşte pe larg revista presei din 19 iunie 2015.

19 iun, 2015 | ECONOMICA.net

GREXIT - Un cutremur financiar care se va resimți și în România - DIGI24. România se pregăteşte pentru un cutremur financiar provocat de ieşirea Greciei din zona euro. Leul se va deprecia serios în faţa principalelor valute, vacanţele în insulele greceşti s-ar putea scurta, iar afacerile elenilor în ţara noastră vor fi subfinanţate, atrag atenţia specialiştii. Verdictul ar putea veni în mai puţin de două săptămâni.

Ţiriac intră în afaceri cu carburanţi. Vrea 200 de benzinării în trei ani - ZF.

Grecia i-a costat deja pe investitori 897 de miliarde de dolari în acest an - Capital.

Preluarea Billa de către francezii de la Carrefour se află pe ultima sută de metri - ZF. Negocierile dintre grupul francez Carrefour şi lanţul de 85 de supermarketuri Billa au avansat, tranzacţia aflându-se aproape de finalizare după mai multe luni de tatonări şi după ce alţi jucători s-au retras din cursă, printre aceştia numărându-se şi lanţul de supermarketuri Mega Image, potrivit mai multor surse din piaţă.

Topul centrelor comerciale bucureştene: Băneasa, AFI şi Unirea conduc ierarhia mallurilor în funcţie de veniturile din chirii - ZF. Cele 16 centre comerciale din Bucureşti, printre care Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Sun Plaza sau Bucureşti Mall, au adus proprietarilor venituri din exploatare de peste 800 de milioane de lei anul trecut, potrivit unei analize a ZF pe baza bilanţurilor publicate la Ministerul Finanţelor. Vânzările mallurilor sunt de 5,3 miliarde de lei pe an.

România, magnet pentru investitorii imobiliari în căutare de profituri imediate - Capital. Piaţa imobiliară românească este curtată de fonduri de investiţii interesate de profituri imediate, care achiziţionează acum proprietăţi pentru a le vinde în decurs de trei ani când vor veni investitorii instituţionali, în acţionariatul cărora se regăsesc bănci, fonduri de pensii sau companii de asigurări, spune Silviana Badea, head of capital markets în cadrul companiei de consultanţă imobiliară JLL România.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO